BitcoinKrypto News

Er Bitcoin-markedet ved at blive overophedet?

Bitcoin-Kursen stiger og overgår frygt med grådighed

Bitcoin-Kursen har formået at komme sig fra sit lokale lavpunkt på omkring 54.200 dollars tidligt i juli og trækker kryptomarkedet opad. Selv om der stadig mangler cirka 10 procent til den hidtidige højeste værdi, er stemningen blandt BTC-investorerne blevet mere positiv. Et vigtigt stemningsbarometer er Fear & Greed Index. Udviklingen af indekset viser, at den dominerende frygt blandt BTC-investorerne i første halvdel af måneden er blevet erstattet af grådighed.

Aktuel status og udvikling af Fear & Greed Index

På nuværende tidspunkt handles den ledende kryptovaluta til omkring 66.450 dollars, hvilket er 8,04 procent højere end måneden før. Fear & Greed Index er sammensat af forskellige målinger såsom handelsvolumen, volatilitet, sociale medietrends og dominans. Ved månedens begyndelse faldt indekset markant og nåede et årligt lavpunkt med 25 point den 12. juli. Mange handlende var bekymrede på grund af BKA-salget, Bitcoin-ETF-udtrækning og Mt.Gox-udbetalinger.

Er Bitcoin overophedet?

Fear & Greed Index står nu på 69 point, hvilket placere det let i det grønne område, hvilket betyder “grådighed”. I modsætning hertil lå gennemsnitsværdien for den foregående måned på 51 point og dermed i det neutrale område. Bitcoin-tilhængere, der købte i de seneste faser af ekstrem frygt, bør roses. Nogle af dem ser allerede en gevinst på over ti procent med deres BTC-investering.

Generelt bør Fear & Greed Index dog ikke anskues som et klart signal for eller imod en Bitcoin-investering, da en enkelt indikator ikke kan fange markedets kompleksitet. Etårsdiagrammet for Fear & Greed Index viser, at en score på 69 ikke nødvendigvis indikerer overophedning.

Top  Erhöhte Zuflüsse in Bitcoin ETFs signalisieren wachsendes Interesse amid Krypto-Volatilität

I december handlede Bitcoin mellem 38.000 og 44.000 dollars, cirka 50 procent lavere end i dag. Ikke desto mindre lå indekset det meste af tiden over 70 point. Dem der investerede på det tidspunkt, har sandsynligvis ikke fortrudt deres beslutning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button