BitcoinKrypto News

Donald Trump: Versprechen om at oprette Bitcoin- og Kryptobeirat i Det Hvide Hus

Trumps Wahlkampfversprechen omkring Bitcoin og kryptobranchen

Donald Trump, den republikanske præsidentskandidat, har skabt opmærksomhed i den kryptobaserede industrien med hans løfter under en Bitcoin-konference i Nashville. Han har lovet at føre en politik, der er venlig over for kryptovalutaer og annoncerede planer om at etablere en Bitcoin- og kryptobeirat i Det Hvide Hus.

Baggrundsinformation om kryptobesiddelse i USA

Den seneste statistik viser, at omkring 16 procent af den amerikanske befolkning ejer kryptobetalingsmidler, primært Bitcoin. Dette har gjort dem til en interessant målgruppe for politiske løfter i valgkampagner.

Løfter om en kryptofremtid under Trumps lederskab

Under sin tale på konferencen fremhævede Trump den frihed, suverænitet og uafhængighed, som Bitcoin repræsenterer. Han sagde også, at han vil afskedige Gary Gensler, chefen for SEC, på sin første dag som præsident, da SEC har udvist skepsis over for kryptovalutaer.

Trumps tidligere holdning til Bitcoin

Det er værd at bemærke, at selvom Trump tidligere har været skeptisk over for kryptovalutaer og kaldte dem for “ikke penge” på Twitter i 2019, har hans synspunkt ændret sig i løbet af de seneste år. Han har nu erklæret sig selv som en “Pro-Bitcoin-Præsident” og planlægger at beholde 100 procent af alle bitcoins, som den amerikanske regering ejer eller vil erhverve i fremtiden.

Støtte til Trump i kryptobranchen

Trump har også modtaget støtte fra kryptoentusiaster og investorer, herunder venturekapitalister som Marc Andreessen og Ben Horowitz. Hans politiske aktionskomite, Fairshake, har indsamlet betydelige midler i form af kryptovalutaer, hvilket har gjort det til et af de største PACs i den nuværende valgcyklus.

Top  Kan Bitcoin holde 64.500 dollars niveauet som støtte?

Konklusion

Trump’s løfter om at støtte kryptovalutaer og etablere en kryptobeirat i Det Hvide Hus har skabt stor opmærksomhed i branchen. Hans politiske strategi om at appellere til kryptoentusiaster og investorer tyder på, at Bitcoin og andre kryptovalutaer vil spille en betydelig rolle i hans eventuelle præsidentperiode, hvis han bliver valgt til embedet igen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button