BitcoinEthereumKrypto News

Ethereum-ETFs verzeichneten am Mittwoch Nettoabflüsse in Höhe von 77,3 Millionen US-Dollar – Was bedeutet das für den Ether-Kurs?

Ethereum-ETFs verzeichnete i går nettoafgange på 77,3 millioner amerikanske dollars

En tegnebog fra Elwood Technologies har overført 19.500 ETH til Binance de sidste to dage

Ethereum kan rebounde ved et vigtigt støtteniveau og nå en ny årsrekord

Ethereum (ETH) faldt med 6% i går, efter at Elwood Technologies overførte enorme pengemængder til børsen, og ETH ETF’er oplevede nettoafgange.

Daglige markedsbevægelser: Fed-renter, negative pengestrømme, ETH-børsindskud

Efter beslutningen fra den amerikanske centralbank om at holde rentesatserne på 5,25% til 5,50%, kryptomarkedet i en nedadgående spiral og Ethereum faldt med 6%. Dette påvirkede også tilstrømningen til Ethereum-ETF’er.

De samlede tilstrømninger til de ni Ethereum-ETF’er var negativ med -77,3 millioner amerikanske dollars den 31. juli, da de nye otte ikke formåede at opveje udstrømningerne på 133 millioner amerikanske dollars fra Grayscale Ethereum Trust (ETHE).

Selvom ETH-ETF’er ikke var i stand til at påvirke prisen på ETH, forudsagde Katalin Tischhauser, leder af investeringsforskning hos Sygnum Bank, i et interview med Cointelegraph, at de kunne tiltrække 5 til 10 milliarder dollars.

Hun forudsagde, at ETH kunne stige, hvis tilstrømningerne “bliver positive og accelererer”, da markedet endnu ikke havde priset indflydelsen af de potentielt store tilstrømninger til ETH-ETF’er.

Tischhauser bemærkede, at ETH kunne stige til 6.000 dollar, hvis tilstrømningerne følger et lignende mønster som Bitcoin-ETF’er.

I mellemtiden har tre tegnebøger tilknyttet Elwood Technologies i de sidste to dage overført 19.500 ETH til en værdi af 63,66 millioner dollars til Binance, ifølge data fra Lookonchain. Dette er anden gang i træk, at indskudene i tegnebøgerne falder sammen med en nedgang i ETH-prisen.

Top  Bitcoin: Den Store Udvikling Står på Spil i Denne Uge

ETH Teknisk Analyse: Ethereum kunne rebounde ved vigtig støtte

Ethereum handles i dag til 3.110 dollars, hvilket svarer til et dagligt tab på mere end 6%. Prisfaldet udløste likvidationer for over 77,96 millioner dollars, hvoraf 94% var lang- og 6% var shortlikvidationer.

ETH Long/Short ratio faldt til 0,92, hvilket indikerer, at de fleste handlende forventer yderligere prisfald. Støtten mellem 2.852 og 2.803 dollars vil vise sig afgørende, hvis prisen på ETH fortsætter med at falde. ETH har testet dette niveau flere gange i de sidste fire måneder, men købere kom altid ind på markedet for at forhindre yderligere fald. Derfor blev en prisstigning ofte efterfulgt af en bevægelse til dette niveau.

Derudover er de fleste handlende langsigtet optimistiske på grund af den potentielle indflydelse fra spot-ETF’er på ETH, når udstrømningerne fra Grayscale falder.

Derfor kan ETH stige med mere end 30% i de kommende uger og teste modstanden ved 4.093 dollars. En bevægelse under 2.800 dollars ville modsige den bullish tese.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button