AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Arbitrum Orbit chains implementerer bridged USDC som brugerdefineret gas-token for forbedret transaktionsbekvemmelighed og stabilitet.

Arbitrum Orbit chains understøtter nu bridged USDC som en brugerdefineret gas-token

Arbitrum Orbit chains har annonceret, at de nu understøtter bridged USDC som en brugerdefineret gas-token på platformen. Dette tiltag sigter mod at forbedre transaktionsbekvemmeligheden og stabiliteten på platformen.

Hvad er Arbitrum Orbit chains?

Arbitrum Orbit chains er en sidekæde af Arbitrum, der muliggør hurtigere og mere omkostningseffektive transaktioner på Ethereum-netværket. Ved at udnytte denne sidekæde kan brugere udføre transaktioner med lavere gebyrer og hurtigere bekræftelsestider.

Bridged USDC som en brugerdefineret gas token

Den seneste opdatering på Arbitrum Orbit chains involverer brugen af bridged USDC som en brugerdefineret gas-token. Dette betyder, at brugere nu har mulighed for at betale gasgebyrer med USDC på platformen, hvilket kan bidrage til at reducere omkostningerne ved transaktioner og forbedre effektiviteten.

Fordele ved brugen af bridged USDC

Ved at benytte bridged USDC som en brugerdefineret gas-token på Arbitrum Orbit chains kan brugere drage fordel af flere fordele. For det første kan det give øget stabilitet, da USDC er en fiat-stabil mønt. Derudover kan det også forbedre transaktionshastigheden og -bekvemmeligheden, da brugere nu kan betale gasgebyrer med en velkendt og almindeligt accepteret mønt som USDC.

Konklusion

Med introduktionen af bridged USDC som en brugerdefineret gas-token på Arbitrum Orbit chains, viser platformen sit engagement i at forbedre brugeroplevelsen og transaktionsbevægeligheden for sine brugere. Denne opdatering kan potentielt bidrage til at gøre transaktioner mere effektive og omkostningseffektive for brugerne på platformen.

Top  Er Wormhole på vej til at lave en af de største airdrops i crypto historien?

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button