BitcoinEthereumKrypto News

Dansk Økonom Advarer: Den Største Crash Siden 1929 er på Vej

Henrik Zeberg er en dansk økonom og finansanalytiker, der er kendt for sine pessimistiske prognoser. Han har specialiseret sig i makroøkonomi og globale finansmarkeder, hvor han bruger historiske mønstre til at forudsige fremtidige tendenser.

Zeberg har advaret om den største nedtur siden 1929, hvilket tyder på en kraftig nedgang, der også vil påvirke kryptokurvernes kurser markant. Han peger på en kombination af økonomiske og geopolitiske faktorer, som markedet kan reagere følsomt på.

Dette scenario synes at blive bekræftet af faldende industriel produktion og stigende arbejdsløshedstal, parallelt med tidligere store finanskriser. Zeberg bruger Business Cycle Model til at forudsige markedsudsving og recessioner, som han hævder har været præcis i 80 år.

Hvis Zebergs prognose holder stik, vil det have konsekvenser for kryptomarkedet. Kryptokurver har vist sig at være ekstra sårbare under recessioner, som vi så under Coronakrisen i 2020. Bitcoin havde dengang større tab end S&P 500-indekset på grund af sin høje volatilitet.

Med hensyn til Bitcoins historiske udvikling i relation til rentesænkninger, kan vi forvente en ny historisk top mellem august 2025 og januar 2027. Dette kunne være en god mulighed for at investere i Bitcoin til en lavere pris, da markedet forventes at være volatilt op til den tid.

En interessant mulighed på kryptomarkedet er Pepe Unchained, en Ethereum-skaleringsløsning for Memecoins og andre kryptokurver. Projektet har allerede tiltrukket store investorer og ser ud til at have potentiale til at blive en ledende platform inden for handel af Memetoken.

Det er vigtigt at bemærke, at investering altid er spekulativ, og der er risici involveret. Det anbefales altid at foretage sin egen due diligence, inden man foretager investeringer.

Top  Ethereum forsøger at komme opad mod en modstandszone på 1.630 US dollars niveau

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button