EthereumEthereum ClassicKrypto News

Miliardæren Vitalik Buterin hjælper dyr i nød med krypto-donation: “Animal Coins” fordeler til gode formål.

Vitalik Buterin donerer til velgørenhed

Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, har endnu engang valgt at bruge de krypto-token, som folk regelmæssigt sender ham, på en meningsfuld måde: denne gang for at hjælpe dyr i nød.

En donation til dyrevelfærd

På en onsdag donerede han Ethereum (ETH) til en værdi af $532.000 til Effective Altruism Fund for dyrevelfærd. Han forklarede, at han havde solgt alle “Animal Coins” (meme-coins med dyr på Ethereum-platformen), som krypto-brugere havde sendt ham det sidste år, for at kunne donere pengene.

Uønskede donationer gennem årene

Gennem årene har krypto-brugere sendt token til store navne som Buterin, nogle gange i små mængder, men andre gange i massive beløb. Disse uopfordrede donationer kan virke som tiende-penge, da Buterin har stor respekt i kryptoverdenen.

Nyt fokus på velgørenhed

Selvom Buterin gerne støtter velgørenhed, præciserede han, at han foretrækker, at pengene sendes direkte til velgørende organisationer. Han opfordrer endda krypto-samfundet til at udvikle meme-coins med praktiske formål, såsom at indsamle penge til velgørenhed.

En kritiker af meme-coins

Buterin har længe været en kritiker af den aktuelle brug af meme-coins i krypto-verdenen, som ofte benyttes til spekulation og uhæderlige formål.

På Twitter delte Buterin sit synspunkt og opfordrede til en mere ansvarlig brug af krypto-token. Han understregede, at det er vigtigt at støtte velgørende formål og skubbe mod mere meningsfulde offentlige goder i kryptoverdenen.

I en tid, hvor krypto-verdenen er i konstant udvikling, er det vigtigt at reflektere over, hvordan man bedst kan bruge krypto-token til at gavne samfundet og skabe en positiv indvirkning.

Top  Bitcoin Group stiger i rang på listen over trendstærke aktier i Deutschland - Se hvordan du kan drage fordel af denne udvikling.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button