BitcoinKrypto News

Investmentstratege warnt vor Fed-Maßnahmen – Kritik an Inflationsmessung und möglichen Zinssenkungen

Rick Rule: Bekymret for Federal Reserves pengepolitik

Den velrenommerede investeringsstrateg og råvareinvestor Rick Rule har for nylig givet udtryk for sine bekymringer over den amerikanske centralbanks, Federal Reserves (Fed), pengepolitiske tiltag. Rule er bekymret for Feds evne til at balancere økonomisk vækst og kontrol med inflationen på en succesfuld måde, trods en let afslapning af inflationscifrene.

Kritik af inflationsmåling og mulige rentesænkninger

Rule har kritiseret forbrugerprisindekset (CPI), som er det almindeligt anvendte mål for inflation, og har argumenteret for, at det er utilstrækkeligt. Han påpegede, at vigtige udgiftsposter som skatter er udeladt, hvilket kan resultere i en underestimering af forbrugernes reelle byrde som følge af stigende priser. Rule er særligt bekymret over muligheden for, at Fed snart kan sænke renten, måske allerede i september, og frygter, at en sådan beslutning mindre vil være baseret på økonomiske realiteter end på politisk pres.

Bitcoin og guld: Sammenligning og markedsudviklinger

Rule udtalte sig også om udviklingen på kryptomarkedet, især med fokus på Bitcoin. Han bemærkede, at Bitcoin, trods nylige prisjusteringer, stadig er robust og har genoprettet sig i takt med aktiemarkederne. Han trak en sammenligning mellem Bitcoin og guld som to aktiver, der ofte betragtes som en hedge mod inflation og valutadevaluering. Dog understregede Rule, at Bitcoin stadig er en ekstremt spekulativ og volatil aktivklasse i modsætning til guld, der traditionelt tilbyder mere stabilitet og derfor er en sikrere investering.

Advarsel om en mulig sort svane-hændelse

En af Rules største bekymringer vedrører potentialet for en såkaldt sort svane-hændelse, en uforudsigelig begivenhed med betydelige negative virkninger på markederne. Han pegede på den enorme mængde kapital, der er investeret i højrente-ETF’er (børsnoterede fonde), der er baseret på risikable obligationer. Disse ETF’er kunne stå over for betydelige likviditetsproblemer i tilfælde af en pludselig mistillid på markedet, hvilket kunne udløse en kedeeffekt, som han sammenlignede med en “bank run.”

Top  Fuse Network offentliggør vellykket gennemførelse af Konsenskontrakten på Flash Testnet: Nyt kapitel for decentralisering og funktionalitet.

Guld som et sikkert tilflugtssted i usikre tider

I usikre tider fremhæver Rule vigtigheden af guld som et sikkert tilflugtssted for investorer. Mens guldpriserne er steget på det seneste, har aktierne i guldminevirksomheder ikke nydt samme fremgang. Rule tilskriver dette stigende produktionsomkostninger, der skærer ind i virksomhedernes fortjenstmargener. Han ser dog potentiale for en bedring i guldaktierne, især hvis guldpriserne fortsætter med at stige og virksomhedernes driftsmarginer forbedres.

Med centralbanker, især uden for den vestlige verden, der øger deres efterspørgsel efter fysisk guld, forventer Rule, at interessen for guldaktier også vil stige, hvilket på sigt kan føre til en forbedret performance af disse aktier.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button