RegulationRegulierung

Abra Earn: Amerikanske SEC arresterer kryptokreditudbyderen for overtrædelse af reglerne

Abra Earn: SEC arresterer kryptokreditudbyderen

SEC-harret Abra for manglende overholdelse af regler

Abra, som opererer under Plutus Lending LLC, er blevet arresteret af den amerikanske SEC for ikke at overholde reglerne vedrørende deres krypto-kreditprodukt Abra Earn. SEC har pålagt Abra en bøde for ikke at have registreret deres tilbud og salg af Abra Earn.

Ikke-registreret investeringsselskab

SEC hævder også, at Abra blev drevet som et ikke-registreret investeringsselskab. I juli 2020 lancerede Abra Abra Earn i USA, hvor investorer kunne deponere deres kryptovaluta mod løfter om en variabel rente.

Kontroversiel opsamling af midler

Abra Earn formåede at indsamle omkring 600 millioner dollars, hvoraf 500 millioner dollars stammede fra amerikanske investorer. SEC hævder, at Abra brugte disse penge til at tjene penge for sig selv og udbetale renter, alt sammen uden at registrere produktet som sikkerhed.

Alvorlige anklager fra SEC

Abra står nu over for alvorlige retlige problemer. SEC har anklaget dem for overtrædelser af Securities Act fra 1933 og Investment Company Act fra 1940. Stacy Bogert, vice-direktør for SEC’s afdeling for strafansvar, har udtalt, at Abra har solgt værdipapirer til amerikanske investorer for næsten en halv milliard dollars uden at overholde registreringslovgivningen.

Afslutning af Abra Earn-programmet

I juni 2023 besluttede Abra at indstille Abra Earn-programmet og opfordrede alle deres amerikanske kunder til at trække deres kryptovaluta ud. Desværre var det for sent, da SEC allerede havde rettet fokus mod dem for deres handlinger.

Top  Voksende trussel i kryptoverdenen: Falske Wallet-apps og svindel med Telegram underminerer sikkerheden

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button