BitcoinKrypto News

Bitcoin: 79 % af ejerne i gevinst – Indikerer en potentiel opadgående trend

Bitcoin-kampen om $60.000

Kryptomarkedet har oplevet en udfordrende periode, især når det kommer til Bitcoin [BTC]. Selvom BTC haft en lille stigning på 0,51 % i dag, har den ugentlige performance været skuffende med en nedgang på 8,65 % og en handelspris på $58.401 ifølge CoinMarketCap.

Peter Schiff advarer

I en tid med turbulens har den langvarige Bitcoin-skeptiker Peter Schiff udtrykt bekymring over kryptovalutaens ydeevne. Han påpegede, at alle BTC’s gevinster for året blev registreret i de første to måneder, og siden februar er prisen faldet med 8 %, modsat guld, der er steget med 23 %.

Blandede signaler fra Bitcoin

Analyser af TradingView har vist, at BTC’s Relative Strength Index (RSI) er faldet under det neutrale niveau og ligger på 44, hvilket antyder aftagende bullish momentum. Desuden har MACD-linjen været under signallinjen, hvilket tyder på, at bearish kræfter dominerer markedet.

Data fra IntoTheBlock viser dog, at 79,00 % af Bitcoin-ejerne var i overskud, da deres tokenværdi var højere end købsprisen. Dette tyder på muligheden for en kommende opadgående tendens.

Positivitet i krypto-fællesskabet

Brugere på X har udtrykt optimisme om BTC’s fremtid ved at sammenligne tidligere mønstre og identificere potentielle ligheder, der kunne indikere en positiv udvikling. Selvom der stadig er usikkerhed på markedet, er der stadig en positiv holdning over for Bitcoin blandt kryptoentusiasterne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitstamp modtager lange ventede udbetalinger af Bitcoin fra Mt.Gox-treuhänder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button