BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

XRP-Community anklager SEC for at manipulere kryptomarkedet til fordel for Ethereum og Bitcoin: Hvad betyder det for Ripple’s XRP?

Ripple-samfundet beskylder SEC for markedsmanipulation

Ripple-samfundet har rejst alvorlige anklager mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) for at manipulere kryptomarkedet til fordel for Bitcoin og Ethereum på bekostning af andre kryptokurver som Ripple’s XRP. Disse påstande er blevet intensivt diskuteret på sociale medier og har skabt stor opmærksomhed.

En tidligere SEC-advokat har kritiseret de inkonsekvenser i SEC’s reguleringspolitik, som har favoriseret udviklingen af Ethereum, mens Ripple er blevet underlagt strengere regulering og er blevet involveret i en retlig konflikt med SEC.

Anklagerne om markedsmnipulation er blevet yderligere forstærket efter diskussioner om, hvorfor SEC besluttede at afslutte sin undersøgelse af Ethereum som værdipapir lige før godkendelsen af den første Spot Ethereum ETF i USA. Dette rejser spørgsmål om ligebehandling og gennemsigtighed.

Anklager mod Vitalik Buterin og SEC

Ripple-samfundet har også rettet opmærksomheden mod Vitalik Buterin, grundlæggeren af Ethereum, som for nylig indrømmede at have solgt ETH for at støtte andre projekter. Samfundet spørger, hvorfor lignende juridiske udfordringer ikke også gælder for Ethereum.

Ripple-retssag belyser SEC’s inkonsekvente holdning

Den seneste retssag mellem Ripple og SEC, der endte efter fire års strid uden fuskanklager, har øget frustrationen i samfundet. Mange argumenterer for, at SEC’s aggressive tilgang til Ripple står i kontrast til deres behandling af Ethereum.

Yderligere spørgsmål er blevet rejst om, hvorfor SEC afsluttede undersøgelsen af, om Ether er et værdipapir, og henviste til Hinmans kontroversielle udtalelse fra 2018, hvor han sagde, at Ethereum ikke er et værdipapir.

Top  Ripple's udvidelse til udenlandske markeder kan have betydelige konsekvenser for markedet i USA

Denne debat kaster lys over udfordringerne og polariseringen inden for kryptoregulering, som fortsat skaber betydelig usikkerhed for både investorer og de berørte virksomheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button