Analyse

Injective (INJ) Kursanalyse: Auf dem Weg zu neuen Höchstständen?

Injective (INJ) Kursanalyse

Injective (INJ) har oplevet en stigning på otte procent i de seneste 24 handelstimer, hvilket gør det til en af de få Outperformers blandt de øverste 100 Altcoins. Efter en vellykket retest af zonen omkring det tidligere lavpunkt den 5. august på 15,00 dollars steg kursen i de seneste 36 handelstimer med mere end 15 procent til det nuværende niveau på 17,15 dollars.

Aktuelle tendenser og potentielle modstandsniveauer

Injective nyder godt af lanceringen af det første tokeniserede indeks fra Blackrocks BUIDL Fund på deres platform. Dette kan tiltrække nye brugere til den decentraliserede finansverden, som Injective’s Layer1 blockchain er specialiseret i.

Hvis prisen formår at bryde resistensniveauet mellem 17,50 dollars og 18,14 dollars, vil fokus blive rettet mod det tidligere månedshøj på 21,99 dollars. En succesfuld erobring af dette niveau kan bringe prisen op på 26,41 dollars, hvor Injective tidligere fejlede i juli.

Potentielle fremtidsudsigter

Hvis kursen stabiliserer sig over resistensniveauet på lang sigt og bryder igennem 35,84 dollars, kan prisen muligvis gå helt op til 45,48 dollars. Dette er topniveauet for bullish præstationer i øjeblikket.

På den anden side, hvis prisen ikke formår at bryde resistensniveauet ved 18,14 dollars og det generelle marked fortsætter med at vise svaghed, bør en test af uge-lavpunktet i supportzonen mellem 15,00 dollars og 14,21 dollars forventes.

Mulige nedture og korrektionsniveauer

Hvis prisen falder under dette supportområde og fortsætter nedad mod 11,83 dollars, kan der være en fortsat nedadgående trend. Et yderligere fald ned til 9,93 dollars kan være et maksimalt nedadgående mål, hvor køberne vil forsøge at sende prisen tilbage op.

Top  Kryptokursanalyse: AVAX, ADA og DOT kæmper mod modstand og understøttelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button