AltcoinsRipple

Ripple’s RLUSD-Stablecoin: Fokus auf Institutionen und regulatorische Risiken

Ripples RLUSD-Stablecoin: Fokus på Institutioner og Skalierbarhed

RLUSD-Stablecoin fra Ripple vinder momentum, men det ser ud til, at små investorer må vente lidt endnu. Ifølge Ripple’s CTO, David Schwartz, vil RLUSD sandsynligvis kun være tilgængelig direkte for institutioner i starten, ligesom andre store stablecoins som USDC og USDT.

Fokus på Institutioner for at Mindske Regulatoriske Risici

Ripple’s beslutning om at lancere RLUSD primært til institutioner er en del af deres konservative tilgang til at minimere regulatoriske risici og sikre compliance, især med hensyn til Anti-Geldwäsche-standarder. Ved at begrænse den initiale tilgængelighed til institutionelle kunder ønsker Ripple at skabe et sikkert og kontrolleret miljø for markedsintroduktionen.

Strenge Test og 1-Billion-Dollar-Vertrauenslinie

Inden RLUSD frigives offentligt, har Ripple forpligtet sig til at udføre strenge tests. En betatest førte til forbrændingen af 185 RLUSD-token, hvilket viser Ripples ønske om at bevare fuld kontrol over udbuddet af stablecoin indtil det er klar til bred distribution.

Desuden vidner den 1 milliard dollar vertrauenslinie på XRP-ledger for RLUSD om både dets skalerbarhed og kundernes tillid til Ripples blockchain-teknologi. Den store dollarværdi signalerer Ripples ambition om at etablere RLUSD som en pålidelig, sikker stablecoin til omfattende institutionel anvendelse.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Taiwansk politi efterforsker online influencers og fællesskabsmedlemmer i sag om gamblingkontrakt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button