BitcoinKrypto News

Bitcoin: Stabilitet og usikkerhed på markedet – Hvad investorer bør være opmærksomme på

Bitcoin-markedet sender i øjeblikket blandede signaler, da On-Chain-data antyder stabilitet og forsigtighed. Det er uklart, om prisen på Bitcoin er på vej mod sit højdepunkt på 64.500 USD eller om den sigter mod sit laveste niveau på 49.500 USD.

Bitcoin-Besitzer ved en skillevej

Den første vigtige metrik er Bitcoin Net Unrealized Profit and Loss (NUPL), som måler investorerens generelle sentiment og rentabilitet. NUPL ligger i øjeblikket på 0,45, hvilket betyder, at investorer i gennemsnit vil opnå en fortjeneste på 44 procent, hvis de sælger deres mønter til de nuværende markedspriser. Dette niveau afspejler en moderat positiv markedsstemning.

CryptoQuant rapporterer dog, at den nuværende NUPL-værdi tyder på, at ejerne er tilbageholdende med at sælge. Denne usikkerhed skyldes den forestående offentliggørelse af forbrugerprisindekset (CPI), en potentiel rentenedsættelse på 50 basispoint af Federal Reserve og de kommende amerikanske præsidentvalg.

Ikke desto mindre viser mange langsigtede BTC-ejere stærk HODL-adfærd. Dette afspejles i møntens Binary Coin Days Destroyed (BCD) -metrik, som indikerer, at langsigtede ejere ikke flytter deres mønter.

Med en værdi på 0,28 afspejler denne metrik tillid til Bitcoin’s præstation og markedets stabilitet, da ejerne ikke ser behov for at flytte eller sælge deres mønter. En kombination af BTC’s NUPL og BCD tyder på en klar følelse: Investorer er bekymrede for mulige prisfald, men frygten for at gå glip af fremtidige gevinster holder dem fra at sælge.

BTC-Kursprognose: En stigning over 60.000 USD eller et fald til 49.000 USD?

I en note til kunder advarede Markus Thielen, grundlægger af 10X Research, om, at usikkerheden omkring de amerikanske præsidentvalg, CPI og FOMC-mødet vil være afgørende for Bitcoin-prismålene.

Top  BlackRock bliver den største Bitcoin-holder efter at have overhalet MicroStrategy

“En lavere CPI-værdi kunne også midlertidigt føre til positiv momentum. Dog kunne med det kommende FOMC-møde næste uge og en usikker udfald af de amerikanske valg efter en mulig bølge af optimisme for Trump (tirsdag debat) Bitcoin fortsat søge efter et mere robust støtteniveau, for at starte en betydelig rally mod slutningen af året”, skrev Thielen.

Mati Greenspan, grundlægger og administrerende direktør for Quantum Economics, har en mere negativ holdning. Han mener, at det er for tidligt at tænke på nye højder.

“Bitcoin’s prisudvikling har været sidelæns i mere end et halvt år, og det er usikkert, hvornår den vil bryde ud. Denne sidelæns bevægelse er i sidste ende god for Bitcoin-adoption, da prisstabilitet kan være en afgørende faktor for vækst og pålidelighed”, sagde Greenspan til BeInCrypto.

Hvis makroøkonomiske tendenser er favorable, kan en stigning i efterspørgslen efter BTC drive prisen op til supportniveauet på 64.520 USD. Hvis den overstiger dette niveau, kan den førende mønt sigte mod målet på 68.599 USD. Dog, hvis de bjørnish makroøkonomiske trends dominerer, kan Bitcoin-prisen falde til det laveste niveau fra den 5. august på 49.516 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button