AltcoinsCardanoDogecoin

Tidligere formand for SEC bliver rådgiver for blockchain ejendomsplatform

Propy udnævner tidligere SEC-formand som rådgiver

Blockchain ejendomsplatformen Propy har annonceret, at de har tiltrukket Michael Piwowar som rådgiver. Piwowar er tidligere fungerende formand og kommissær for SEC (Securities and Exchange Commission).

Baggrund for udnævnelsen

Piwowar har en imponerende baggrund inden for finans og regulering. Inden han tiltrådte som kommissær for SEC i 2012, var han økonomisk rådgiver for det amerikanske senatsbankudvalg og har også arbejdet som økonom for præsident George W. Bush’s økonomiske rådgivningsudvalg.

Som rådgiver for Propy forventes Piwowar at bidrage med indsigt og ekspertise inden for regulatoriske spørgsmål og finansiel stabilitet. Hans erfaring og viden på området vil uden tvivl være en værdifuld ressource for Propy i deres fortsatte arbejde med at udvikle og forbedre deres blockchain-drevne ejendomsplatform.

Propy’s mission

Propy er en innovativ ejendomsplatform, der udnytter blockchain-teknologi til at gøre ejendomskøb og -salg mere effektive, sikre og transparente. Ved at bruge blockchain kan Propy sikre, at ejendomsoplysninger er korrekte og verificerbare, hvilket reducerer risikoen for svindel og fejl.

Med udnævnelsen af en erfaren og respekteret industrifigur som Michael Piwowar viser Propy deres engagement i at arbejde i overensstemmelse med regulatoriske standarder og levere et pålideligt og sikkert produkt til deres brugere.

Afsluttende tanker

Udnævnelsen af Michael Piwowar som rådgiver for Propy markerer en vigtig milepæl for virksomheden og understreger deres engagement i at drive en ansvarlig og gennemsigtig forretning. Med Piwowars ekspertise ombord er Propy godt rustet til at fortsætte deres arbejde med at revolutionere ejendomsbranchen gennem blockchain-teknologi.

Top  Stor stigning i handelsaktivitet på altcoins og meme tokens trods nedgang i krypto-markedet

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button