AnalyseBitcoinEthereum

Kryptowährungs-Investmentprodukte verzeichnen hohe Zuflüsse von 436 Millionen US-Dollar, während Ethereum einen Abzug von 19 Millionen US-Dollar erlebt

Bitcoin-investmentprodukter oplever betydelige Zuflüsse

I den forløbne uge har Bitcoin (BTC)-investmentprodukter set betydelige Zuflüsse på i alt 436 millioner dollar, mens Ethereum (ETH)-investmentprodukter oplevede en tilbagetrækning på 19 millioner dollar, ifølge dokumentation fra CoinShares, en velkendt formueforvaltningsvirksomhed. Den samlede kryptokurrency-investeringssektor så Zuflüsse på 436 millioner dollar i den forløbne uge, hvilket markerer en bemærkelsesværdig opsving fra 1,2 milliarder dollar i tilbagetrækninger.

Bitcoin-relaterede produkter oplever kapitalstrøm

Desuden har investeringsprodukter, der sigter mod short-positioner i Bitcoin, oplevet en kapitalstrøm på 8,5 millioner dollar, hvilket markerer en ændring efter tre uger med kontinuerlige Zuflüsse. Dette indbetalingsbeløb til BTC-relaterede instrumenter stoppede en tendens med tilbagetrækninger, der varede i 10 dage og i alt beløb sig til 1,2 milliarder dollar ifølge analysen i rapporten.

Ethereum-kapitalstrøm påvirkes af Mainnet-opgradering

På den anden side er forsinkelsen i Ethereum-relaterede fonde forbundet med stigende bekymringer om rentabiliteten af Mainnet efter Dencun-opgraderingen den 13. marts i år. Denne opgradering har væsentligt sænket transaktionsgebyrerne for Ethereum-baserede Layer-2-blockchains.

Efter denne opgradering faldt omkostningerne for L2-løsninger, der bruger Ethereum til datalagring, med op til 99,6 % i 2024 ifølge statistikker fra growthepie. Desuden viser tal fra Token Terminal, at de ugentlige indtægter fra Ethereum er faldet til det laveste niveau i år siden den 12. august og i gennemsnit udgør 4,56 millioner dollar.

Solana og flere aktiver oplever stadig Zuflüsse

Selv med udfordringerne for Ethereum, oplevede Solana den fjerde uge med Zuflüsse, der sumerede sig til 3,8 millioner dollar. På samme måde har fonde baseret på flere aktiver set Zuflüsse på 22,8 millioner dollar.

Top  Bitcoin auf dem Weg zur 40.000-Dollar-Marke: Neue On-Chain-Daten zeigen keinen großen Widerstand

Stigende efterspørgsel efter kryptokurrency-investmentprodukter

Den seneste uges markante stigning i interesse skyldes primært ændringer i markedets forventninger til en mulig sænkning af rentesatserne med 50 basispoint den 18. september, påvirket af udtalelser fra Bill Dudley, en tidligere præsident for New York Fed.

Geografisk set førte USA med Zuflüsse på 416 mio. USD, mens Schweiz fulgte efter med Zuflüsse på 27 mio. USD. Det er bemærkelsesværdigt, at Schweiz siden begyndelsen af året har nærmet sig en tilstrømning på 400 mio. USD og dermed ligger på andenpladsen.

Tyskland oplevede også positive Zuflüsse på 10,6 mio. USD i den forløbne uge, selvom nettotilstrømningerne for 2024 hidtil har ligget på 319 mio. USD.

Canada og Sverige oplevede beskedne tilbagetrækninger på henholdsvis 18 mio. USD og 4,6 mio. USD.

Aktier inden for blockchain-sektoren havde gavn af Zuflüsse på 105 millioner dollar, som blev begunstiget af lanceringen af ​​nye ETF’er i USA.

Handelsvolumen for ETF’er stabiliserede sig i løbet af ugen på 8 mia. USD, hvilket markerer et betydeligt fald i forhold til det gennemsnitlige på 14,2 mia. USD, der hidtil er registreret i år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button