AltcoinsRipple

XRP: Zukunft des globalen Finanzsystems durch Asset-Tokenisierung und institutionelle Unterstützung

XRP: Den kommende globale reservevaluta

Eksperter peger på den voksende betydning af XRP inden for international finans og ser det i stigende grad som valutaen for global RWA-transfer. IMF og Verdensbanken undersøger XRP som et medium til RWA-tokenisering og belyser derved XRPs potentielle centrale rolle i fremtidens betalingsstrømme.

Eksperterne ser en afgørende rolle for XRP i udformningen af fremtiden for det globale finanssystem. Versan Aljarrah, medstifter af Black Swan Capitalist, er overbevist om XRP’s fremtidige transformation.

I en nylig tweet delte Aljarrah et video fra Gregory Mannarino, en finansekspert kendt som “Robin Hood of Wall Street”, hvis synspunkter matcher Aljarrahs optimisme for XRP’s fremtid.

Mannarino diskuterer i videoen indsatsen fra store finansielle institutioner, herunder IMF, Verdensbanken og Bank for International Settlements, for at udvikle et fuldt tokeniseret, grænseoverskridende finanssystem. Han forklarer, at disse organisationer arbejder mod et system, der tokeniserer alle finansielle aktiver og positionerer XRP som det centrale medium til handel og afvikling.

Voksende rolle af XRP i akt-tokenisering

Mannarino understreger den betydelige ændring i formueforvaltning og globale transaktioner, da flere finansielle aktiver tokeniseres, hvilket muliggør en problemfri sporing og handel. XRP er allerede en vigtig aktør inden for grænseoverskridende transaktioner og kan udvide sin rolle, når store institutioner bruger det til tokenisering.

David Schwartz, CTO hos Ripple, forudsiger, at XRP-ledgeren vil huse tokeniserede aktiver inden 2025. Nylige meddelelser, såsom lanceringen af tokeniserede skatkammerregninger (T-Bills) på XRPL, underbygger denne prognose.

Stigende interesse og mere institutionel støtte til XRP

Da globale institutioner udforsker tokenisering og blockchain-teknologi, kan XRP’s nytte overskride dets nuværende anvendelser. Som Mannarino bemærker, kunne dette gøre XRP til en vigtig spiller for handel med aktiver på globalt plan og muligvis ændre fremtiden for finanssektoren.

Top  Godkendelse af en spot Bitcoin (BTC) børshandlede fond (ETF) er en mulighed for SEC at regulere kryptovalutaer

På nuværende tidspunkt handles Ripple (XRP) til $0,5826, efter en stigning på 2,03 % i de seneste dage og 7,89 % i den seneste uge.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button