Analyse

Solana Kursanalyse: Fehlausbruch lässt Trader in die Irre führen

Solana (SOL) har siden begyndelsen af september handlet i en horisontal kanal på 4-timers diagrammet. I weekenden lykkedes det dog for denne altcoin at bryde ud af kanalen og nå en top på 140 USD.

Desværre var denne breakout af kort varighed, da SOL hurtigt vendte tilbage til kanalen, hvilket tyder på en falsk breakout.

Solana Kurs Fehlausbruch fører Trader in die Irre

Solana har handlet i en horisontal kanal siden begyndelsen af september, et mønster der opstår, når prisen bevæger sig inden for et defineret område. Den øverste linje af kanalen udgør modstanden, mens den nederste linje fungerer som støtte.

Den 13. september brød SOL kortvarigt igennem modstanden ved 138,12 USD, hvilket antydede en mulig fortsættelse af opadgående trend. Prisen nåede dog en højdepunkt på 139,78 USD, før den ændrede retning og faldt tilbage i kanalen.

Denne bevægelse er kendt som en falsk breakout og sker, når prisen bryder ud af en trend, men hurtigt vender tilbage og Vender tilbage til den oprindelige kurs. Tradere, der reagerer på sådanne falske signaler, kan opleve tab, især hvis de indgår positioner, de forventer vil fortsætte.

SOL Kursprognose: Langfristige Trader sollten vorsichtig sein

Teknisk analyse af SOL på 4-timers diagrammet viser, at nedtrenden kan fortsætte. Elder Ray Index, som måler forskellen mellem styrken af bjørne og tyren, har været konstant negativ siden den 15. september, hvilket antyder, at sælgerne dominerer markedet.

Dette bekræftes af Directional Movement Index (DMI), som viser, at SOLs negative retningsindikator (rød) er over den positive retningsindikator (blå), hvilket antyder, at markedet for øjeblikket har en negativ dynamik, der overstiger al købepres.

Top  Mina Protocol: Stærk stigning i $MINA-tokenets pris og vækst i økosystemet

Skulle denne nedtrend fortsætte, kan Solana-prisen falde under sit nuværende støtteniveau på 126,46 USD og yderligere falde med ca. 13 procent til omkring 109,64 USD. Hvis altcoinet derimod oplever efterspørgsel igen, kan det teste modstandsniveauet igen og ved succes stige til 161,50 USD.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button