Analyse

Krypto-Assets påvirket af kommende frigivelse af Binance-grundlægger CZ

Changpeng Zhao (CZ), grundlægger og tidligere CEO for krypto-børsen Binance, vil snart blive løsladt, bekræftet af det amerikanske Bureau of Prisons (BOP).

Zhao’s tilbagevenden kan få indflydelse på markederne, da han spiller en vigtig rolle i kryptoindustrien.

Krypto-Assets i fokus, når CZ’s løsladelse nærmer sig

Som BeInCrypto har rapporteret, vil Changpeng Zhao blive løsladt den 29. september. Handlende har 12 dage til at tilpasse deres positioner. Da kryptomarkederne er usikre, kan nogle handlende søge muligheder omkring begivenheden. De, der holder øje med altcoins, kan overveje fem tokens, der kunne reagere på CZ’s løsladelse.

Binance Coin (BNB)

Zhao’s løsladelse positionerer Binance Coin (BNB) til en mulig rally. Som Binance’s native krypto-token er BNB direkte forbundet med platformens succes, og vigtige begivenheder, der vedrører Binance’s ledelse, især CZ, kan have en betydelig indvirkning på prisen.

For eksempel, da CZ annoncerede sin efterlevelse af US Justitsministeriets regler i november og udnævnte Richard Teng til CEO, faldt BNB-prisen med ti procent til 244 USD inden for en time. På samme måde, da Zhao blev dømt til fire måneders fængsel i april, genvandt BNB fra 556,20 USD til 570,60 USD.

Med CZ’s forestående løsladelse spekulerer BeInCrypto’s analytikere i, at BNB kunne erobre tilbage til 600 USD. I øjeblikket handles BNB til 541,62 USD.

Ethena (ENA)

Ethena (ENA) er et syntetisk dollarprotokol, der tilbyder en krypto-baseret alternativ til traditionel bankvirksomhed gennem sin internetobligation. I marts vandt ENA betydning som en del af Binance’s Coin-Mining-program, der giver brugerne mulighed for at mine ENA ved at mine BNB og stablecoin FDUSD.

Top  Polygon (MATIC) viser tegn på en fortsat opadgående bevægelse og kunne stige over $1,70 - Ekspertanalyse og forudsigelse

Som en vigtig deltager i Binance’s Coin-Mining-initiativ har ENA fortsat opbygget troværdighed og opmærksomhed blandt brugere, der leder efter alternative investeringer og afkastgenererende aktiver. På grund af dets integration i Binance-økosystemet kan ENA opleve volatilitet, når opmærksomheden på CZ’s løsladelse øges.

Ved udgivelsestidspunktet handles ENA til 0,2267 USD, en stigning på over seks procent siden starten af onsdagens session.

Renzo (REZ)

Valget af Renzo Protocol (REZ) Token skyldes, at Binance Labs, Binance’s venturekapital- og inkubationsarm, i februar investerede i Renzo Protocol.

Med Binance Labs’ støtte er Renzo Protocol, REZ, godt positioneret til at reagere på CZ’s løsladelse senere på måneden. Aktuelt handles Renzo til 0,0360 USD, en stigning på næsten otte procent siden starten af onsdagens session.

Arkham (ARKM)

Binance er også investor i Arkham (ARKM), en “Intel-to-Earn”-token, der sigter mod at forbedre gennemsigtigheden i blockchain. En investering fra Binance Labs i Arkham førte til en stigning på 30 procent i ARKM-tokenet. På nuværende tidspunkt handles ARKM til 1,01 USD.

Sleepless AI (AI)

Sleepless AI (AI) er en Web3- og AI-følgesvend-gaming-platform, der bruger både blockchain- og AI-teknologi til at bringe innovation til spilindustrien. Som Ethena (ENA) kan brugere mine AI-token ved at stake BNB, FDUSD og TUSD.

Medtagelsen af Sleepless AI i Binance’s Coin-Mining-program gør den til en krypto-token, der er værd at holde øje med. I løbet af de seneste 24 timer er prisen steget med mere end otte procent. Ifølge BeInCrypto handles den pt. til 0,3997 USD.

Generelt giver Changpeng Zhao’s løsladelse fra fængslet muligheder for investering i tokens, der er forbundet med Binance. Kryptomarkedet er dybt sammenkoblet, hvilket muliggør markante prisudsving i tokens, der tilhører Binance-økosystemet.

Top  Milliarder af likvideringer driver XRP-pris til nye højder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button