Analyse

Institutionelt interesse og tekniske indikatorer peger mod opadgående kurs for Solana (SOL)

Solana (SOL) Prisprognose: Institutionelt interesse stiger

Institutionelle Investoren viser igen interesse for Solana (SOL), især efter en relativt svag august måned. I september har institutioner investeret over 9,7 millioner USD i SOL, hvoraf 3,8 millioner USD blev investeret i ugen frem til den 13. september. Disse store indstrømninger af institutionelle investorer indikerer en genopstået tillid til Solanas langsigtede potentiale og kan være en drivkraft bag væksten.

Stigningen i institutionelt kapital bidrager til at støtte Solanas aktuelle momentum. Hvis denne tendens fortsætter, kan SOL opleve yderligere kursstigninger, især hvis store investorer begynder at akkumulere kryptovalutaen. Institutionel støtte giver ofte stabilitet og kan være en vigtig faktor for en opadgående bevægelse.

Desuden ser det ud til, at Solanas makroøkonomiske momentum styrkes, som indikeres af Chaikin Money Flow (CMF) -indikatoren, der har nået sit højeste niveau i en måned og en halv. Selvom nettoudstrømningen var overvejende negativ i starten af september, har der været en skift til positive nettostrømme i de seneste tre dage, primært på grund af øget institutionel aktivitet.

Denne positive ændring i nettoudstrømningen antyder, at Solana måske er på vej til et vendepunkt. Den kombination af bullish tekniske indikatorer og stigende institutionelt interesse skaber et gunstigt miljø for yderligere kursstigninger, men der er stadig udfordringer forbundet med at opretholde dette momentum, når SOL nærmer sig højere modstandsniveauer.

SOL Prisprognose: Kampen for opsvinget

Solana handles i øjeblikket tæt på 138 USD, og det kan være afgørende at omdanne dette niveau til en støtte for at presse prisen op mod 155 og 160 USD. En vellykket gennembrydning vil positionere SOL til at teste disse højere niveauer, hvor vedvarende bullish momentum er afgørende for at støtte denne opadgående trend.

Top  Er AVAX på vej mod en ny breakout? Analyse og forventninger.

Selvom tegnene peger på, at en gennembrydning på 138 USD er sandsynlig, kan det bullish momentum aftage, før Solana når 160 USD. Dette kan begrænse altcoins evne til at overskride dette kritiske niveau og holde den i et lavere handelsinterval.

Hvis Solana ikke formår at bryde igennem 138 USD, vil det gøre den bullish udsigt ugyldig. I så fald kan SOL falde til 124 eller 120 USD og være udsat for yderligere nedadgående pres.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button