DeFiEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum planlægger to store opgraderinger i 2025: Alt hvad du behøver at vide

Ethereum – To upgradeprocesser i 2025

Ethereum (ETH) har ry for løbende udvikling, som normalt manifesterer sig i et årligt upgrade. I det kommende år er der planlagt så mange forbedringer, at Ethereum sandsynligvis har behov for to upgrades.

Pectra – To spændende upgrades

Ethereum tilpasser sig teknologisk gradvist nye krav; i år har Dencun-upgraden styrket rollen for Layer-2 løsninger og dermed mærkbart reduceret transaktionsgebyrer. Udviklerne hos Ethereum planlægger allerede for 2025 og har til hensigt at implementere to upgrades næste år under projektnavnet Pectra.

Del Et

Pectra Del Et forventes at gå live allerede i februar 2025 og vil primært påvirke Ethereum Wallets gennem EIP-7702. Med denne opgradering vil digitale tegnebøger fremover kunne midlertidigt tildeles rettigheder til at udføre Smart Contracts, hvilket gør dem mere brugervenlige. EIP-7702 blev kodet af Ethereum-skaberen Vitalik Buterin og modtog ros fra eksperter. Buterin brugte angiveligt kun 22 minutter på at kode en løsning til EIP-7702, hvilket andre udviklere har kæmpet med.

Del To

Pectra Del To sigtes mod slutningen af 2024, hvor fokus vil være på Ethereum Virtual Machine (EVM). EVM har udviklet sig til en standard for Dezentrale Finanzen (DeFi), men trænger til fornyelse. Under titlen EOF (EVM Object Format) er der samlet flere mindre forslag, som sigter mod at gøre Ethereum Virtual Machine mere tilgængelig for udviklere af DApps og Smart Contracts.

Fazit: Ethereum søger superstatus som decentraliseret hub

Efter lanceringen af Ethereum ETF’er i USA denne sommer er det tydeligt, at ETH mangler et mindeværdigt motto for at reklameres uden for tech- og kryptosfæren. Forslag som “Dezentralisierter App-Store” har ikke bidt på trods af fokus på de uendelige anvendelsesmuligheder i Ethereums økosystem. Ethereum som nummer to blandt globale kryptokurver stræber med Pectra efter vigtige forbedringer i grundstrukturerne. Opdelingen af Ethereum Upgrade 2025 i to faser giver mening, da lanceringstidspunktet for første del derved kommer hurtigere. Om Pectra-upgraden for ETH også vil påvirke priserne direkte, er endnu uvist.

Top  Kan DAOs revolutionere videnskaben?

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button