Altcoins

Solana (SOL) stiger med 17% under Solana Breakpoint konference – Xandeum præsenterer planer for at skalere Solana-speicher

Solana (SOL) er steget betydeligt siden lanceringen af Solana Breakpoint, en krypto-konference arrangeret af Solana Foundation. Konferencen, hvor flere eksperter diskuterer aktuelle og kommende udviklinger inden for Solana-økosystemet, består af to parallelle faser, venstre og højre kurve.

Konferencearrangørerne har planlagt arrangementer og programmer ved at tildele talere til specifikke “kurver”. Deltagerne vælger derfor bestemte kurver baseret på de projekter, de interesserer sig for. Solana Breakpoint tilbyder også en live streaming-tjeneste, der giver seere over hele verden mulighed for at følge begivenheden.

Solana Breakpoint 2024 erobrer global opmærksomhed

Solana Breakpoint 2024, anerkendt som en af de største krypto-konferencer, især på grund af Solanas voksende betydning i branchen, har tiltrukket betydelig opmærksomhed i den globale teknologisektor. Nogle innovatører bruger konferencen til at lancere nye produkter og dele deres fremtidsplaner.

Et eksempel er Xandeum, en L1 smart kontrakt platform til udvikling af Web3-applikationer. Xandeum annoncerede for nylig, at de vil bruge Solana Breakpoint Conference til at afsløre deres planer for at skalere Solana lagring. Projektet forpligtede sig til at offentliggøre detaljer om deres nye lagringsdygtige Liquid Staking-program og officielt introducere XAND-tokenet.

Vigtigst er det, at Xandeum og andre projekter i Solana-økosystemet har fanget brugernes interesse, hvilket har ført til en øget interesse for Solana, hvilket afspejles i prisadfærden på blockchainens native kryptocurrency. Mange analytikere tilskriver den seneste prisstigning på SOL til den voksende bullish sentiment forbundet med den igangværende konference.

SOL-prisen stiger med 17%

I mellemtiden er SOL steget med over 17% siden aftenen før Solana Breakpoint 2024-konferencen. Den skalerbare kryptocurrency på blockchainen sprang den 18. september fra lokal støtte på $127,08 og blev handlet til $149,08 på skrivetidspunktet ifølge data fra TradingView. Den seneste stigning sammenfaldt med en gennembrud over Fibonacci-modstanden på 0,382 på altcoinens daglige diagram, hvilket muligvis banede vejen for SOL til at sigte mod modstandsniveauet på $160. På sin opadgående trend skal den dog bryde det 0,5 fibonacci-niveau på omkring $152.

Top  Symmetrisk Dreiecksmønster antyder potentiel prisudbrud for Solana - muligvis op til $220

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button