AnalyseBitcoin

Krypto-Kurse steigen nach Zinssenkung: WIF, PEPE und SEI unter den Top-Gewinnern

Meme-coins og Layer-1-Blockchain oplever betydelige stigninger

De Meme-coins Dogwifhat (WIF) og Pepe (PEPE) samt Layer-1-Blockchain Sei (SEI) var blandt de topstigende kryptovalutaer inden for de seneste 24 timer. Dette skyldtes den seneste stigning i Bitcoin, der ramte over 63.000 USD den 19. september. SEI steg med 19 %, WIF med 17 % og PEPE med 12 %, hvilket markerer en bemærkelsesværdig stigning for disse digitale aktiver.

SEI nåede nye højder på 0,35 USD, mens handelsvolumen steg med 224 % til over 345 millioner USD ifølge CoinGecko-data. Samtidig blev WIF handlet til 1,81 USD på de store børser med et stigende volumen på over 717 millioner USD og en 24-timers stigning på 109 %.

Efter at have modtaget støtte fra Kraken til spot-handel, fortsatte Popcat (POPCAT) med at præstere godt og overgå alle andre top-100-Coins efter markedsværdi. Pepe viste også betydelige gevinster og var blandt dagens bedste performere med en prisstigning på over 12 %, hvilket ikke var set siden 28. august.

En kryptoanalytiker ved navn RookieXBT forudsiger, at Dogwifhat har potentiale til at udligne tidligere tab inden for få uger og ser også yderligere gevinster for POPCAT.

Bitcoin og andre kryptovalutaer steg markant efter US-notenbankens rentenedsættelse på 0,5 % den 18. september. Den positive reaktion på denne beslutning førte til en opadgående tendens på markedet, hvor Bitcoin brød 60.000-dollar-mærket og Silona (SOL) nåede over 143 dollar med en stigning på over 10 %.

Altcoins som Sui, Aptos, Bittensor og Avalanche oplevede også betydelige gevinster på over 12 %, hvilket indikerer en generel positiv stemning på kryptovalutamarkedet i kølvandet på US-notenbankens handlinger.

Top  Kan Ethereum overgå sit All Time High, når Bitcoin når sit?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button