AltcoinsEthereum

Travala integriert Solana: Buche Hotel und Flug mit SOL, USDT und USDC

Travala integrerer Solana: En ny æra for krypto-rejsebooking

Travala, en innovativ rejseplatform baseret på kryptovaluta, har taget et stort skridt fremad ved at integrere Solana-blockchainen i deres platform.

Partnerskabet blev annonceret af Travala’s CEO, Juan Otero, under Solana Breakpoint Conference den 21. september i Singapore.

CEO @joterovila announced @travalacom support for Solana at Breakpoint! Now you can pay for and book flights and accommodations using stablecoins like USDC and USDT on Solana rails with Travala. pic.twitter.com/TedqElKNVC — Solana (@solana) September 21, 2024

Denne spændende nyhed har fået krypto-samfundet til at juble, da mange ser det som et skridt mod en mere integreret og brugervenlig rejseoplevelse.

Travala-brugere kan nu booke hoteller og flyrejser med Solana’s native token SOL samt vigtige stablecoins som Tether (USDT) og USD Coin (USDC).

Denne integration markerer et strategisk skridt for Travala, der længe har været førende inden for kryptovalutabetalinger i rejsesektoren. Brugerne kan nu nyde gebyrfrie transaktioner ved booking af rejsetjenester.

Solana, kendt for sine hurtige transaktioner og lave gebyrer i forhold til Ethereum, giver en robust infrastruktur for decentraliserede applikationer og smarte kontrakter.

Travalas planer om at introducere SOL-rejsepræmier vil give brugerne endnu en grund til at bruge kryptovaluta til deres rejsebookinger.

Med Solanas stigende popularitet som Layer-1 blockchain ser fremtiden lys ud for dets rolle i den voksende kryptolyd. Travala’s initiativer forener rejsen med krypto og åbner spændende muligheder for rejsende og investorer i det stadigt udviklende økosystem.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Ny samarbejde mellem Sequence og Google Cloud bringer Web3 gaming til nye højder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button