AltcoinsBitcoinRipple

XRP erlebt Anstieg des Kaufdrucks: Ripple-Kurs könnte um zwölf Prozent steigen

Ripple oplever en stigning i købepresset

Den seneste udtrækning af Ripple-token fra Upbit tyder på et voksende tillid til tokenet. Dette blev understreget af en kraftig stigning i XRP-handelsvolumen, der søndag nåede 106,6 millioner USD – næsten det dobbelte af Bitcoin-handelsvolumen på platformen.

Den generelle markedssentiment omkring Ripple forbedrer sig, som den positive finansieringsrente på forskellige kryptobørser viser. Finansieringsrenten for XRP ligger i øjeblikket på 0,006 procent, hvilket fortsat signalerer optimisme blandt handlende om at få ordrer og priser accepteret.

Ifølge Santiment har Ripple’s finansieringsrente været positiv siden den 7. september, hvilket indikerer en bullish markedssentiment. En positiv finansieringsrente tyder på øget efterspørgsel efter long-positioner, idet handlende er villige til at betale en præmie i forventning om en prisstigning.

Denne opfattelse understøttes af Ripple’s Chaikin Money Flow (CMF), der i øjeblikket ligger på 0,20. En høj tokenakkumulation forekommer, når et aktivs CMF er over nul. Dette er et bullish signal for Ripple, da det afspejler en positiv markedssentiment og antyder, at prisen vil fortsætte med at stige.

XRP Kursprognose: En stigning på tolv procent er mulig

Hvis købepresset fortsætter, kunne XRP-kursen stige med tolv procent og nå 0,65 USD, et niveau der sidst blev set den første august. En breakout over 0,65 USD kunne sende prisen op på 0,74 USD, hvilket ville markere et seks-måneders højdepunkt.

Denne bullish prognose kunne dog blive ugyldig, hvis handlende begynder at realisere gevinster. I så fald kan XRP falde til supportniveauet på 0,52 USD. Hvis ikke bullerne kan forsvare dette niveau, kan prisen fortsætte med at falde til 0,45 USD.

Top  Bitcoin-ETF-Hype zeigt Anzeichen eines Rückgangs: Gründe und Ausblick

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button