RegulationRegulierungRipple

SEC erwägt Berufung gegen Ripple-Urteil von Juli 2023: Rechtlich fehlerhaftes Urteil?

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) overvejer at appellere dommen fra juli 2023 vedrørende Ripple-sagen om programmatiske salg af XRP. En tidligere SEC-advokat hævder, at myndigheden mener, at dommen var juridisk fejlagtig. John Deaton argumenterer imod en appel og mener, at det ville være unødvendigt og en spild af skattekroner.

SEC overvejer at appellere dommen

Ifølge rapporter kan SEC beslutte sig for at appellere dommen fra juli 2023 i Ripple-sagen. En tidligere SEC-advokat har informeret korrespondenten Eleanor Terrett fra Fox Business om, at mange internt i SEC anser dommen om Ripple’s programmatiske XRP-salg for at være “juridisk forkert” og bør derfor appelleres.

Fristen nærmer sig

Det bemærkes, at fristen for at indgive appellen er den 7. oktober, hvilket giver SEC et snævert tidsvindue til at handle. Dommen fra dommer Torres sidste år fastslog, at Ripple’s programmatiske XRP-salg ikke udgjorde salg af uregistrerede værdipapirer.

SEC mener, at dommen var fejlagtig

En tidligere SEC-advokat udtalte til Eleanor Terrett, at “Alle derovre [hos SEC] virkelig tror, at afgørelsen er forkert, at det ikke er god lovgivning, og at den bør appelleres.” SEC’s utilfredshed med dommen fokuserer på dens konsekvenser for salg af kryptoaktiver som XRP gennem åbne markedsveje og programmatisk.

Deaton advarer mod en appel

John Deaton, en advokat involveret i sagen, er skeptisk over for en eventuel SEC-appel. Deaton påpeger, at Richter Torres’ afgørelse bygger på specifikke faktuelle omstændigheder i Ripple-sagen, som måske ikke er generaliserbare til andre situationer med XRP.

Top  Krypto-Games in Gefahr: Europäischer Verbraucherverband fordert strengere Regeln

Deaton mener, at en appeldom kunne føre til langvarige retssager og yderligere appeller, hvilket ville gøre processen både dyr og tidskrævende. Han advarer om, at det vil være en spild af skattekroner, da en appel til sidst kunne føre til en ineffektiv retssag. Deaton påpeger desuden, at Ripple også ville have mulighed for at appellere dommen, hvilket kunne forsinke sagen yderligere.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button