Krypto News

Aktienmärkte auf Rekordkurs – Was erwartet uns im vierten Quartal?

Aktiemarkederne i oktober 2024: En gennemgang af den nuværende situation

Mit Starten af oktober er det tydeligt, at aktiemarkederne har opnået noget, der sidst blev set i 1997. Ifølge statistikker er det også klart, hvad der vil ske i aktiehandlen i den kommende periode.

Det er længe siden, at den amerikanske S&P 500-indeks, hvis udvikling har stor betydning for verdensøkonomien, har haft det så godt. Takket være fortsat hype omkring kunstig intelligens og nedsatte rentesatser fra Federal Reserve steg det amerikanske aktiemarked med ca. 21 procent i de første ni måneder af året.

En sådan rallye mellem januar og september er ikke set siden 1997 – det er 27 år siden. Selv september, som traditionelt betragtes som en svag måned på aktiemarkederne, gik bedre denne gang. Og alle historiske data peger på en klar retning for resten af året.

Bullmarkedet er langt fra ovre

I gennemsnit varer et bullmarked, som vi befinder os i lige nu, lidt over fem år. Hvis man tager udgangspunkt i det seneste lavpunkt fra oktober 2022, kan den nuværende rallye på markederne vare i yderligere tre år. Derudover har S&P 500-indekset kun steget med knap 60 procent siden dette lavpunkt. I gennemsnit stiger indekset dog med 180 procent i løbet af et bullmarked. Det tyder også på, at vi endnu ikke er nået til slutningen af de gyldne tider.

Vil aktiemarkedet også stige i fjerde kvartal?

Der er også en statistik, der med stor sikkerhed tyder på, at S&P 500-indekset vil fortsætte med at stige i fjerde kvartal. Siden 1990 er det sket tolv gange, at indekset har steget med to-cifrede tal i de første tre kvartaler. Og med undtagelse af året 2012 steg aktiemarkedet altid i resten af året efter disse stigninger. I gennemsnit var gevinsten syv procent, og sidste år var det elleve procent. Der er derfor meget, der tyder på, at aktiemarkedet i 2024 endnu ikke har nået sin ende.

Top  Kryptokurserne falder på mandag, mens Litecoin stiger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button