AltcoinsRipple

Stigende interesse omkring XRP: Vil Ripple Stablecoin RLUSD være nøglen til succes?

I de seneste uger har interessen for kryptovalutaen XRP markant øget, især på baggrund af forventningerne til den kommende stablecoin fra Ripple, Ripple USD (RLUSD), som for øjeblikket er i testfasen og måske snart vil blive bredt lanceret. Dette øgede investeringsinteresse manifesterer sig tydeligt i en betydelig stigning i XRP’s open interest.

Stigning i open interest signalerer øget investoreres tillid

Analyseresultater fra Coinglass viser, at XRP’s open interest i den seneste uge har oplevet en bemærkelsesværdig stigning på næsten 1,04 milliarder dollars. I øjeblikket er open interest faldet til et niveau på 684,8 millioner dollars. Disse tal indikerer, at tilliden til XRP hos investorerne er stigende, og der er stor markedaktivitet omkring kryptovalutaen.

Forventninger om lanceringen af RLUSD stablecoin

Forventningerne til den kommende lancering af RLUSD stablecoin fra Ripple bidrager væsentligt til den nuværende dynamik. Ifølge oplysninger fra Ripple Stablecoin tracker på X blev der præget cirka 480.000 RLUSD den 29. september og yderligere 10.000.000 RLUSD i de seneste 24 timer. Disse tal antyder, at testfasen for RLUSD’en måske snart er afsluttet. Ikke desto mindre forbliver stablecoin ifølge Ripple stadig i den private beta-fase og er endnu ikke offentligt tilgængelig.

Aktuel prisudvikling af XRP

Det pludselige stigning i open interest var dog ikke det eneste begivenhed, der skabte diskussioner på markedet. XRP oplevede for nylig et massivt prisfald og kæmper i øjeblikket for at opnå stabilitet. Prisen på kryptovalutaen ligger i øjeblikket omkring 0,54 dollars, efter at den tidligere var faldet med over 14 %.

Top  Hong Kong forbereder lancering af tokeniseret grøn obligation i blockchain-teknologiens tegn

På trods af de seneste markedssvingninger bevarer XRP en vis grad af prisstabilitet, hvor en konsolideringszone omkring 0,50 dollars dannes. I løbet af de seneste 24 timer har kryptovalutaen oplevet en stigning på 1,77 %. Prisen forbliver dog stadig ‘i rødt’, med et markant fald, hvilket blandt andet skyldes markedets reaktion på regulatoriske udviklinger.

De seneste udviklinger omkring XRP og dets øgede open interest er en tydelig indikation på, at investorer og tradere har store forventninger til den potentielle markedsføring af RLUSD stablecoin og håber på positive impuls til XRP’s pris.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button