AltcoinsBitcoinEthereumRipple

Kan Canary XRP-ETF blive forsinket af SEC’s appel i Ripple-sagen?

En ny ansøgning om en Spot XRP ETF er blevet indgivet af Canary Capital til SEC. Desværre kan den verserende appel af SEC i Ripple-sagen stadig forhindre godkendelsen af ETF’en.

Canary XRP-ETF

Canary Capital Group LLC har indgivet en ansøgning om en børsnoteret Spot XRP-fond (ETF) i USA. Denne investeringsfirma for digitale valutaer indsendte deres Form S-1 til SEC i denne uge, efter Bitwise’s fodspor.

Ligesom med Spot-ETF’er for Bitcoin og Ethereum giver dette foreslåede børsnoterede produkt (ETP) investorer mulighed for at engagere sig i XRP uden besværet med at opbevare eller overføre den digitale valuta.

Canary Capital vil påtage sig ansvaret for risiciene ved køb og forvaltning af krypto. Dog er det ikke blevet nævnt, hvilken depotbank virksomheden vil bruge til at opbevare fondens aktiver. Der er heller ikke blevet offentliggjort, hvilken ticker der vil blive brugt på børserne til produktet.

Denne Spot XRP ETF vil lancere prisen på CF Ripple-Index på Chicago Mercantile Exchange (CME).

Overvindelse af regulatoriske barrierer i SEC’s sag mod Ripple

Selvom der er en stigende interesse for en Spot XRP ETF, forventes det, at der vil gå lidt tid, før den bliver godkendt. Dette afhænger også af den endelige afgørelse i den pågående retssag mellem SEC og Ripple.

Sidste år besluttede dommer Analisa Torres fra Southern District of New York, at XRP ikke er et værdipapir, når det sælges til små investorer. Dog gælder det modsatte, når det sælges til institutionelle investorer. Derfor blev Ripple pålagt en bøde på i alt 125 mio. USD, selvom SEC krævede 2 mia. USD i alt.

Top  Ny ændring i Telegrams privatlivspolitik: Brugeres IP-adresser bliver udleveret til myndighederne

Dommen skulle have afsluttet den fire år lange Ripple-sag, hvor begge parter havde vundet sejre. Ikke desto mindre ønskede SEC åbenbart en afgørende sejr til deres fordel, hvorfor de i en nyligt indgivet appel har til hensigt at klassificere XRP som et værdipapir uanset salgsformen.

Alligevel er Ripple-lederne optimistiske med hensyn til at appellationsretten sandsynligvis vil bekræfte domstolens afgørelse. I mellemtiden har Brad Garlinghouse, Ripple’s administrerende direktør, allerede udtalt, at udsigten til en XRP ETF er “simpelthen uundgåelig”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button