RegulationRegulierung

SEC klager tre kryptofirmaer for svindel og manipulation af markedet

Anklager om Wash Trading og Marktmanipulation mod tre Kryptofirmaer

Tre kryptofirmaer, ZM Quant, Gotbit og CLS Global, er blevet anklaget af Securities and Exchange Commission (SEC) for at have manipuleret handelsvolumina og -priser. Formålet med disse handlinger var angiveligt at vildlede investorer og skabe et falskt billede af en aktiv handelsmarked.

Både Justitsministeriet og SEC har anklaget firmaerne og deres medarbejdere for bedrageriske handlinger i form af Wash Trading og Marktmanipulation. Det er blevet påstået, at disse firmaer har manipuleret kryptopriser og handelsvolumina for at tiltrække investorer.

SEC’s retssag mod de tre Kryptofirmaer

SEC har indgivet civile sager mod ZM Quant, Gotbit og CLS Global ved Bezirksgericht von Massachusetts. Anklagerne omfatter misbrug af kunstig intelligens til at manipulere handelsvolumina og -priser for kryptoaktiver. Blandt de involverede personer nævnes navne som Russell Armand, Maxwell Hernandez, Manpreet Singh Kohli og Vy Pham.

ZM Quant og Gotbit har angiveligt benyttet sig af ægtefælde teknikker til at skabe falske transaktioner og milliarder af dollars i falske handelsvolumina. På samme måde har ZM Quant og CLS Global anvendt lignende metoder til manipulation af markedet for et specifikt krypto-aktiv.

Advarsler til investorer

Sanjay Wadhwa, stedfortrædende direktør for SEC’s afdeling for håndhævelse, opfordrer investorer til at udvise forsigtighed og erkender viktimiseringen af private investorer i kryptoindustrien. Han advarer om de mange krypto-fremmendes forsøg på at lokke investorer med vildledende løfter.

Jorge G. Tenreiro, leder af Krypto-Asset- og Cyber-afdelingen for SEC’s håndhævelsesafdeling, udtrykker bekymring over den lethed, hvormed krypto-aktiver kan manipuleres. Han understreger behovet for at bekæmpe sådannehandlinger for at beskytte investorer mod tab af deres hårdt tjente besparelser.

Top  Taiwan Håber på at Forslå en Særskilt Kryptolov inden udgangen af November: Lovgiver

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button