BitcoinFinanzen

VanEck Ventures lancerer 30-millioner-dollar-fond til investering i krypto, kunstig intelligens og Fintech-startups

VanEck Ventures: Ny $30 millioner fond målrettet mod Krypto, AI og Fintech

VanEck, en global investmentmanager, har offentliggjort lanceringen af en stor fond, der sigter mod at støtte væksten inden for områderne krypto, kunstig intelligens og fintech.

VanEck Ventures, en $30 millioner fond, der blev præsenteret den 9. oktober, fokuserer på tidlige projekter. Fonden er rettet mod iværksættere på tværs af digitale aktiver, AI og finansiel teknologi.

Fonden sigter mod 25-35 investeringer

Wyatt Lonergan og Juan Lopez vil være ledere for VanEcks nye fond. Lonergan og Lopez, nu generelle partnere hos VanEck Ventures, havde ansvaret for investeringerne fra Circles $50 millioner tidlig fase fond.

Circle investerede i november 2023 i Layer-1-blockchain Sei. De to vil blive støttet af VanEcks globale team og ledelsesniveauet i styringen af investeringerne.

Jan van Eck, administrerende direktør for VanEck, kommenterede også, hvad VanEck Ventures betyder for virksomheden og branchen.

“Fra pionerarbejdet inden for investering i guld i 1968 til erkendelsen af Bitcoin’s forstyrrende potentiale i 2017, har en langsigtet vision om transformative muligheder altid været en del af vores investeringsfilosofi. Denne fond udvider denne vision til tidlige ventures,” udtalte van Eck.

VanEck planlægger 25 til 35 investeringer i projekter inden for forskellige segmenter, herunder tokeniserede aktiver, betalingsløsninger til stablecoins og Web3-finansielle markedspladser. Fondens investeringsstørrelser vil være mellem $500.000 og $1 million, men fokus vil være på startups med både strategisk og finansielt potentiale.

VanEck Ventures’ nye fond har allerede investeret i fire sådanne virksomheder, men disse er endnu ikke offentliggjort.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Risikoadvarsel: Kryptoinvesteringer kan føre til totaltab - vær forsigtig!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button