BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin støtten svækkes – Hvad nu?

Den historisk stærke måned oktober begynder uventet svagt for Bitcoin. Inden for de seneste 24 timer er Bitcoin faldet med cirka 1,5 procent. Dette kan indikere en forestående korrektur, da den mest værdifulde kryptovaluta i verden begynder at miste en vigtig support. Efter at alt så ud til at pege mod et angreb på det næste rekordhøje niveau ved udgangen af september, kom frygten tilbage i den digitale valutamarkedet. Dog behøver dette ikke nødvendigvis være et dårligt tegn, da markedet ofte bevæger sig modsat den generelle markedssentiment. Hvilken støtte er nu vigtig for BTC?

Bitcoin mister support: Hvad nu?

Analyse af de gennemsnitlige omkostninger for kortsigtede Bitcoin-indehavere viser de gennemsnitlige købspriser for Bitcoin-investorer, der har opbygget deres positioner inden for de seneste 1 til 6 måneder. Dette gør det muligt at analysere markedets adfærd hos denne gruppe, da de ofte reagerer hurtigt på prisændringer. I øjeblikket ligger gennemsnitsprisen for 1-3 måneders indehavere på cirka 61.633 amerikanske dollars, mens 3-6 måneders indehavere ligger på 64.459 amerikanske dollars. Sammensnøre disse niveauer indikerer en kritisk zone, hvor retningen for det næste udbrud vil være afgørende for markedssentimentet. Ved et fald under støtten vil kortsigtede investorer, der har sikret deres positioner der med stop-loss, typisk sælge.

Ekspertanalyse fra Cryptoquant er klar: Hvis Bitcoin opnår en vedvarende afslutningskurs over 64.500 amerikanske dollars, kan tyre styrkes, og en yderligere opadgående bevægelse kan initieres. Omvendt kan en brydning under mærket på 61.600 amerikanske dollars få den modsatte virkning. I mellemtiden er Bitcoin faldet markant under denne støtte.

Top  Bitcoin-markedet på vej mod en ny rekord? Teknisk analyse tyder på mulig kursstigning.

Bitcoin Alternativ: PEPU viser styrke, ny Layer-2 for Meme-Coins lanceres

Pepe Unchained følger en innovativ tilgang til kryptovalutaer og satser på integrationen af en speciel Layer-2-løsning for Meme-Coins. Projektet indsamlede allerede i 2024 over 18 millioner amerikanske dollars i en forsalg, hvilket tydeliggør investorens store interesse. I modsætning til mange andre platforme fokuserer Pepe Unchained på en teknisk struktur, der udnytter Ethereum-blockchainens styrker for at sikre hurtigere og billigere transaktioner. Pepe Unchained positionerer sig derfor ikke kun som en typisk Meme-Coin, men har en tydelig teknologisk fokus. Her vil der snart opstå et helt økosystem for Meme-Coins.

Inden for få uger efter starten på forsalget kunne projektet indsamle over 18,5 millioner amerikanske dollars, på trods af den nuværende udfordrende markedssituation. Efterspørgslen efter den specialiserede Layer-2-platform forbliver konstant høj, og PEPU vækker viral interesse.

Pepe Unchained adskiller sig fra andre projekter ved at satse på en langsigtede strategi. Økosystemet inkluderer en Layer-2-teknologi, decentraliserede børser samt blokudforsker og udviklerprogrammer, for at fremme et dynamisk miljø.

Investorer kan fortsat købe PEPU-token, før prisen stiger om få timer. De skal blot besøge hjemmesiden, tilslutte deres wallet og derefter handle ETH/USDT/BNB for PEPU.

Disclaimer: Aktier og andre investeringer er generelt forbundet med risiko. En total tab af den investerede kapital er ikke udelukket. De offentliggjorte artikler, data og prognoser udgør ikke en opfordring til at købe eller sælge værdipapirer eller rettigheder. De erstatter heller ikke faglig rådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button