BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin: Start på en ny opadgående trend med kursmodstand ved $85.000 – hvad investorer bør vide

Bitcoin: Stærkere end nogensinde før

De seneste uger har været præget af uro for Bitcoin-investorer. Kryptocurrencyen kæmpede for at bryde ud af sin stillestående trend og holdt sig tæt på sin 200-dages linje. Men nu ser det ud til, at der er lys for enden af tunnelen.

Bitcoin: Potentiale til at nå nye højder

I øjeblikket er Bitcoin tilbage over sin 200-dages linje, og endnu vigtigere er det, at kryptovalutaen også ligger over den betydningsfulde 20-ugers linje. Denne linje har holdt i 4 uger i træk, hvilket delvist forklarer den ustabile kurs de seneste dage. Bitcoin har flittigt testet denne 20-ugers linje, men med den aktuelle positive udvikling kan dette nu ændre sig. Hvis denne uge forløber positivt, dannes der et bullish kryds i den vigtige indikator MACD. Sidste gang dette skete, steg Bitcoin med 146 procent i de følgende måneder.

Det nuværende kursmål er sat til 85.000 dollars, baseret på opløsningen af en bullish flag, som Bitcoin har befundet sig i siden marts i år. Men hvad bør investorer gøre nu?

Bitcoin: Køb eller salg?

Generelt ser det gunstigt ud for Bitcoin i øjeblikket. Både sæsonmæssige faktorer og den 4-årige cyklus taler for Bitcoin udover den tekniske analyse. Derudover vurderer polymarkets.com og kalshi.com, at der er en 54 procent chance for, at Donald Trump vinder valget. Trump har tidligere udtrykt optimisme omkring kryptoindustrien, og ifølge Bank Bernstein kan Bitcoin stige til 90.000 dollars i tilfælde af en sejr til Trump.

Selvfølgelig er der også nedadgående risici. Hvis Bitcoin falder under den 20-ugers linje igen og ikke danner et bullish kryds i MACD, kan hele situationen ændre sig markant. Investorer bør afvente udviklingen denne uge og positionere sig til mulige køb. Generelt forventes det, at Bitcoin i løbet af året vil forsøge at nå 85.000 dollars og måske endda 100.000 dollars.

Top  Ethereum jagter fornyet stigning over $1.720, men kan møde modstand ved $1.750

Og husk at læse: “Den 600%-Chance: Ikke Bitcoin, men Ethereum eller Solana vil stige mest.”

Hinweis auf Interessenkonflikte:
Forfatteren har direkte positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller relaterede derivater, som kan drage fordel af udviklingen i kursen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button