BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger over 65.000 dollar – Har Trump noget at gøre med det?

Bitcoin stiger over $65.000

Bitcoin har oplevet en stigning til over 65.000 amerikanske dollars tidligt mandag morgen. På handelsplatformen Bitstamp blev den ældste og mest kendte digitale valuta senest handlet til 65.980 dollars, hvilket er det højeste niveau siden slutningen af september. I den tidlige handel kostede den kun lidt under 63.000 dollars.

Optur efter turbulens

I kølvandet på de brede finansielle markedsuroer i starten af august faldt Bitcoin til under 50.000 dollars, men den kom hurtigt på fode igen. Ifølge analytiker Timo Emden fra Emden Research har investorer håb om en lempelse af pengepolitikken både her og på den anden side af Atlanten, hvilket øger investorernes risikovillighed.

Politiske faktorer

Udover den amerikanske centralbank Federal Reserve’s rentepolitik kommer præsidentvalget i USA i fokus. Investorer håber, at en kryptovenlig politiker som Donald Trump vil komme til magten, selvom Emden påpeger, at Trumps kandidatur ikke nødvendigvis garanterer yderligere kursstigninger. Der er berettigede tvivl om, hvorvidt Trump vil kunne omsætte sine store løfter til handling.

Konklusion

Den seneste stigning i Bitcoin-prisen kan tilskrives håbet om lempelig pengepolitik samt forventninger til politiske beslutninger både i USA og Kina. Det forventes, at udviklingen omkring præsidentvalget i USA vil have indflydelse på kryptovalutaernes kurs fremover.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  BitMEX-Gründer: Bitcoin-Prognose für 2026 - Steile Bergfahrt dank bevorstehender Finanzkrise?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button