EthereumEthereum ClassicKrypto News

Vitalik Buterin skitserer fremtiden for Ethereum efter sammensmeltningen og fokuserer på forbedringer ved Proof of Stake.

Ethereums fremtid efter sammensmeltningen: Vitaliks vision

Ethereum-mitstifter Vitalik Buterin har skitseret en roadmap efter sammensmeltningen, der fokuserer på tekniske forbedringer af protokollen efter overgangen til Proof of Stake.

Fremtidens Ethereum efter sammensmeltningen

I hans blogindlæg “Possible Futures of the Ethereum Protocol, Part 1: The Merge” påpeger Buterin, at sammensmeltningen, en milepæl i Ethereums historie, har bevist sin stabilitet og undgået centraliseringsrisici siden dens introduktion for to år siden. Men der er stadig plads til forbedring.

Tekniske forbedringer og udfordringer

Selvom overgangen til Proof of Stake var et vigtigt skridt, mener Buterin, at Ethereum-protokollen stadig står over for væsentlige udfordringer. Dette inkluderer hurtigere finalitetstider og en reduktion af staking-kravet fra 32 ETH til kun 1 ETH.

I øjeblikket tager PoS-netværket 15 minutter at færdiggøre blokke, men målet er at forkorte dette til en enkelt-slot-finalitet (inden for 12 sekunder). Disse foreslåede ændringer sigter på at forbedre transaktionshastigheden og -sikkerheden og gøre Ethereum mere konkurrencedygtig med centraliserede, performance-orienterede Layer 1 (L1) chains.

Demokratisering af Ethereum: Vitaliks vision

Buterin insisterede også på at demokratisere stakingsprocessen for at give flere deltagere mulighed for at engagere sig i netværket ved at reducere den krævede minimums-ETH til staking. Han mener, at at reducere staking-grænsen til 1 ETH ville opmuntre flere solo-stakers til at deltage, hvilket ville fortsætte med at decentralisere systemet.

Udfordringer og potentielle løsninger

Selvom disse opgraderinger har stort potentiale, bringer de også deres egne udfordringer med sig. Kortere finalitetstider og lavere staking-krav kan øge arbejdsbyrden for nod-ejere. Ny forskning tilbyder imidlertid løsninger til at imødekomme disse mål, herunder signaturaggregering og mere effektiv validering gennem komiteer.

Top  Chainlink-Preis steigt: Wird das ETH/BTC-Paar die lange erwartete Altcoin-Saison auslösen?

Buterin berører også andre Ethereum-opgraderinger i sit omfattende indlæg, såsom valget af en enkelt hemmelig leder og forbedringer af transaktionsbekræftelse, hvilket indikerer en kontinuerlig innovation og stræben efter decentralisering af Ethereum.

Disse foreslåede ændringer kunne forbedre netværkets sikkerhed, tilgængelighed og overordnede brugervenlighed.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button