EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum stiger mod 4.000 dollars takket være historiske mønstre og teknisk analyse

Ethereum’s Mulige Comeback på $4.000+: Analyse og Prognose

Ifølge analytiker Javin Marks har Ethereum’s mulige comeback på $4.000 eller mere allerede taget fart. Marks antyder, at mange på markedet måske endnu ikke fuldt ud forstår styrken i denne potentielle stigning.

Marks pegede i en tweet på en højere teknisk målsætning for Ethereum på $4.811,6, hvilket repræsenterer en stigning på over 90% i forhold til det nuværende niveau. Hvis dette niveau brydes, spekulerer Marks i, at Ethereum kunne sigte mod et meget højere mål på $8.557,6.

Historiske mønstre for Ethereum signalerer en realistisk stærk opsving, ifølge Marks. Disse tidligere prishandlinger kan muligvis udløse en betydelig stigning for ETH i de kommende uger.

Ved redaktionens afslutning handles ETH-tokenet til over $2.593,42, og det er steget med 2,65% inden for de sidste 24 timer og 7,02% inden for de sidste syv dage. Med Ethereum, der nærmer sig vigtige modstandsniveauer, støtter disse vedvarende stigninger Marks’ teori om, at Ethereum er klar til yderligere ekspansion eller allerede er begyndt.

Longling Capital har rapporteret køb af yderligere 5.000 ETH, hvilket har øget deres beholdning til 68.064 ETH. Denne betydelige erhvervelse indikerer en vedvarende optimisme blandt institutionelle investorer, der synes at være sikre på Ethereums langsigtede fremtid.

Layer-2 Transaktionskostnader og Aktivitet:
Priserne for Layer-2-transaktioner er faldet betydeligt på grund af det seneste Dencun-opgradering af Ethereum. Denne reduktion i gebyrer har ført til en stigende netværksaktivitet, da flere kunder udnytter de lavere transaktionspriser.

Ethereum har dog også opvejet sin deflationære tendens ved at sænke gebyrerne, hvilket har ført til ny inflationspress på udbuddet af tokens.

Top  George Soros investerer millionbeløb i MicroStrategy-Aktier: Er han bullish på Bitcoin?

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button