EthereumKrypto News

Vitalik Buterin foreslår at sænke Ethereum-Validator-tærsklen fra 32 ETH til 1 ETH

Vitalik Buterin foreslår at sænke Ethereum-Validator-Threshold til 1 ETH

Ethereum-medejer og medstifter Vitalik Buterin har fremsat et forslag om at sænke Ethereum-Validator-Schwelle fra 32 ETH til 1 ETH. Dette forslag blev delt på Twitter og har skabt en del debat inden for Ethereum-fællesskabet.

Baggrund

Ethereum 2.0, også kendt som Serenity, er en stærkt forventet opgradering af Ethereum-netværket, der vil implementere Proof of Stake (PoS) i stedet for det nuværende Proof of Work (PoW) konsensusmekanisme. For at blive en validator på Ethereum 2.0-netværket skal en person eller enhed have en minimumsmængde af 32 ETH, hvilket kan være en betydelig økonomisk forpligtelse for nogle.

Buterins forslag

Vitalik Buterin argumenterer for, at sænkning af Ethereum-Validator-Schwelle til 1 ETH vil gøre det lettere for enkeltpersoner at deltage som validatorer på netværket og dermed øge decentraliseringen af Ethereum 2.0. Han hævder også, at dette vil give flere individuelle brugere adgang til at tjene passive indtægter ved at validere transaktioner på netværket.

Reaktioner fra fællesskabet

Buterins forslag har mødt blandede reaktioner fra Ethereum-fællesskabet. Nogle mener, at det er en god ide at sænke den nødvendige mængde ETH for at blive validator, da det vil åbne op for mere deltagelse. Andre er bekymrede for, at en så lav tærskel på 1 ETH ville føre til en overvældende mængde validatorer og potentielt true sikkerheden og effektiviteten af netværket.

Konklusion

Vitalik Buterins forslag om at sænke Ethereum-Validator-Schwelle til 1 ETH har skabt diskussion inden for Ethereum-fællesskabet. Mens nogle ser det som en måde at øge deltagelsen og decentraliseringen af netværket, er andre bekymrede for de potentielle konsekvenser af en så drastisk ændring. Det vil være interessant at se, hvordan dette forslag udvikler sig i fremtiden, og om det vil blive implementeret i Ethereum 2.0-opgraderingen.

Top  Zinsen gesenkt: Europas Wirtschaft vor neuer Krise, sagt Wirtschaftsminister Robert Habeck

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button