AltcoinsEthereum

NEIRO: Kursprognose und mögliche Korrektur efter 12 % stigning

NEIRO – En Analyse af den Seneste Kursudvikling

NEIRO, også kendt som First Neiro auf Ethereum, har oplevet en stigning på 12 % i løbet af de sidste 24 timer. Den nåede kortvarigt et Allzeithoch på 0,0023 USD, før den faldt tilbage med 4 % til 0,0022 USD.

NEIRO befinder sig nu i en situation, hvor markedet er ved at blive overophedet. Dette kan indikere, at en korrektion er forestående. Det er vigtigt for tokenindehavere at være opmærksomme på potentielle kursmål i lyset af denne udvikling.

NEIRO oplever en overophedet markedssituation

På det 12-timers diagram nærmer kursen sig det øverste Bollinger-bånd. Når en assets kurs nærmer sig det øverste bånd, tyder det på øget volatilitet og en potentielt overkøbt situation.

Mens nåelsen af det øverste bånd ofte er et tegn på markedets styrke, indikerer det også, at der snart kan komme en korrektion, især hvis andre indikatorer bekræfter en overkøbt situation.

RSI-indikatoren for NEIRO bekræfter også denne overkøbte situation. Med en RSI på 74,93 er der risiko for, at memecoinen snart vil opleve et kursfald.

Kursprognose: Potentielle kursmål at være opmærksom på

Det stigende salgspres kan sandsynligvis føre til en nedgang i kursen. Baseret på Fibonacci-retracement-niveauerne kan kursen falde med op til 18 % til 0,0018 USD.

Hvis støttelinjen ikke forsvares af køberne, kan NEIROs værdi falde yderligere med 51 % til 0,00091 USD.

På den anden side, hvis køberne genoptager deres aktiviteter, kunne NEIRO muligvis erobre sit Allzeithoch på 0,0023 USD. Derefter kan den muligvis forsøge at bryde dette modstandsniveau.

Top  DeFi-låneplatform Yield Protocol lukker ned på grund af manglende efterspørgsel

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button