BitcoinKrypto News

Bitcoin på kanten til lynhurtig stigning efter længe ventet brud på sidelæns trend

Mulig udbrud på Bitcoin efter US-valg

På torsdag faldt Bitcoinen markant under $60.000 for første gang i næsten en måned på grund af en uventet stigning i inflationen. Dette dæmpede håbene om yderligere rentesænkninger, men faldet var kortvarigt, og prisen for Bitcoin steg hurtigt til over $64.000.

Større beløb begyndte igen at strømme ind i Bitcoin-ETF’er, hvilket antyder, at afslutningen på den langvarige sidelæns bevægelse snart kunne føre til en opadgående udbrud. Dog kan eksterne politiske faktorer som eskalationer i konflikter i Mellemøsten eller Ukraine igen skabe generel usikkerhed.

Tegn på udbrud efter lange perioder

Generelt gælder det, at jo længere en markedsbevægelse varer, desto mere betydningsfuld er den. Sandsynligheden for, at en tendens fortsætter, er højere end sandsynligheden for en vendepunkt. Dette gælder for både op- og nedadgående tendenser samt sidelænsbevægelser.

I betragtning af det forløbne år siden det tidligere rekordhøje Bitcoin-niveau i marts har der været en stabil sidelæns bevægelse. Den seneste halvering i 2016 var den sidste gang, vi så en så lang periode med sidelæns bevægelse. Dog er udsvingene gradvist blevet mindre, og siden juni har prisen svinget omkring $60.000 med en margin på lidt over ti procent op og ned.

Forventet udbrud efter november

Vi forventer et udbrud fra den nuværende sidelænsbevægelse senest i november, og dette udbrud forventes at være markant. Efter en halvårs sidelænsbevægelse er det svært at forudsige retningen af udbruddet, men de seneste rentesænkninger i USA kan signalere en form for vendepunkt i inflationsudviklingen.

Derfor forventer vi et udbrud efter præsidentvalget i USA den 5. november.

Top  Bitcoin-Dezentralisierung: Wie die Revolution des Bitcoin-Minings die Krypto-Welt verändert

Artiklen indeholder informationer oprindeligt udgivet i BÖRSE ONLINE-magasinet. Eventuelle interesser eller konflikter er angivet i henhold til de gældende regler.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button