BitcoinDogecoinKrypto News

Bitcoin-ETFs overhaler Gold-ETFs i deres første år!

Bitcoin stiger mod Allzeithoch på baggrund af institutionelle investorer

Bitcoin har haft en imponerende uge med næsten 9% stigning siden mandag og er på vej mod sit Allzeithoch med en stigning på 7%. Investorer ser ud til at være spændt på at nå dette mål, som kan ske allerede næste uge. Privatinvestorer er ikke de eneste, der bidrager til fremgangen, da mange institutionelle investorer også investerer store beløb i kryptomarkedet.

Børsengehandlede fonde oplever stor tilstrømning siden marts

Hedgefonde, pensionskasser og investeringsbanker viser øget tillid til Bitcoin, hvilket afspejles i tilstrømningen til Bitcoin-Spot-ETF’er. Disse institutioner har investeret betydelige beløb i Bitcoin gennem ETF’er, med en samlet tilstrømning på 2,1 mia. USD i den seneste uge. Den stærkeste tilstrømning siden marts, hvor det seneste Allzeithoch blev nået.

Bitcoin-ETF’er overgår Gold-ETF’er i det første år

Bitcoin-Spot-ETF’er har overgået Gold-ETF’er, da de har været en af hovedårsagerne til stigningen. Med fortsat tilstrømning ser det lovende ud for Bitcoin at nå nye højder og muligvis stige til over 100.000 USD næste uge. Dette kan også medføre en stigning i andre coins som Crypto All-Stars ($STARS).

Crypto All-Stars og MemeVault: Et lovende projekt

Crypto All-Stars og MemeVault er et spændende og potentielt profitabelt projekt. MemeVault tilbyder unikke staking-muligheder for store coins på tværs af forskellige blockchains, herunder $PEPE, $DOGE, og $WIF. $STARS-tokens udgør bindeleddet i dette projekt og investorer har store forhåbninger til dets succes, da værdien allerede er eksploderet til næsten 2,5 mio. USD.

Top  Glassnode sichert Verkauf von Accointing an Blockpit und konzentriert sich auf institutionelle Investoren und DeFi-Lösungen

Vigtig note om investering

Vær opmærksom på, at investering altid indebærer risici, og det er vigtigt at foretage sin egen undersøgelse, før man investerer. Det anbefales at være opmærksom på lovgivningen vedrørende investeringer i ens jurisdiktion og anvende websteder ansvarligt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button