AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin futures opnår rekordhøj interesse med 40,5 milliarder dollars i åbent engageret kapital

Bitcoin-derivater når nye højder

Bitcoin-derivater har nået nye højder, da den åbne interesse (OI) i Bitcoin-futures ramte en rekordhøjde på $40,5 milliarder den 21. oktober.

Hvad er Bitcoin-derivater?

Bitcoin-derivater er finansielle instrumenter, der tillader investorer at spekulere i prisbevægelser på Bitcoin, uden at eje den underliggende aktiver. Derivater inkluderer futureskontrakter, optioner og swaps.

Hvad betyder åben interesse?

Åben interesse i Bitcoin-futures er det samlede antal kontrakter, der for tiden er åbne og ikke er blevet lukket eller udløbet. Det er en indikator for investorernes interesse og forventninger til markedsudviklingen.

Rekordhøj åben interesse

Med en åben interesse på $40,5 milliarder markerer det en betydelig stigning i aktiviteten på markedet for Bitcoin-derivater. Dette tyder på en stigende tillid og engagement fra institutionelle investorer samt detailinvestorer i kryptovalutaen.

Konklusion

Den stigende åbne interesse i Bitcoin-derivater understreger det voksende marked for kryptovalutaer og investorernes tiltro til Bitcoin som en levedygtig investeringsmulighed. Det fortsætter med at skabe spændende muligheder for investorer, der søger eksponering for denne volatile, men potentielt lukrative aktivklasse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Malaysiske statsborgere anklaget for at kidnappe kinesisk borger og kræve løsesum på 1 million USDT

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button