BitcoinKrypto News

BlackRock forstærker sin position i Bitcoin med en investering på over 1 milliard dollar

BlackRock købte denne uge Bitcoin for over 1 milliard dollars og øgede dermed sin position gennem IBIT Spot ETF’en.

Den institutionelle accept af Bitcoin vokser, da BlackRock fremhæver det som en vigtig aktivaklasse til portefølje diversificering.

BlackRock, verdens største formueforvalter, har ifølge Arkham købt Bitcoin for over en milliard dollars gennem sin iShares Bitcoin Trust (IBIT). Dette er en tydelig indikation på BlackRocks vilje til at øge deres indflydelse på kryptomarkedet og dermed styrke Bitcoins position i institutionelle porteføljer.

IBIT-fonden, som afspejler den stigende efterspørgsel fra institutionelle investorer efter digitale aktiver, har i dag en betydelig mængde Bitcoin. Med Bitcoin til en værdi på omkring 24 milliarder dollars er BlackRock en af de største institutionelle indehavere af kryptovalutaen og ejer omkring 1,76 % af det samlede Bitcoin udbud.

BlackRocks voksende betydning af Bitcoin som en grundlæggende del af finanssystemet fortsætter tydeligt med denne seneste overtagelse af kryptovalutaen. CEO Larry Fink, der tidligere var skeptisk over for kryptokurver, har ændret sin holdning og ser nu Bitcoin som en væsentlig aktivaklasse.

Denne overtagelse understreger BlackRocks strategiske syn på fremtiden for Bitcoin, da virksomheden er førende på kryptomarkedet. Derudover har BlackRock udnyttet den stigende efterspørgsel fra institutioner efter mere kontrollerede og ordnede Bitcoin-investeringer ved at udvikle en Bitcoin Spot ETF tidligere på året.

IBIT bliver hurtigt en betydningsfuld deltager på ETF-markedet og har allerede akkumuleret milliarder af dollars i aktiver, hvilket viser, hvor populære Bitcoin-ETF’er er blandt institutionelle investorer. BlackRock forbliver førende i revolutionen af digitale aktiver og skubber Bitcoin endnu mere ind i almindelige finansprodukter.

Flere store finansielle aktører har også bemærket den voksende globale accept af Bitcoin og dens potentiale som en hedges. Ikke kun BlackRock, men også andre store finansinstitutioner har taget den stigende accept af Bitcoin og dets mulige rolle som hedge i betragtning.

Top  Tysklands massive Bitcoin-salg: Hvordan påvirker det markedet?

Tidligere har CNF rapporteret, at BlackRock fremhæver Bitcoin som en unik diversifikator for moderne porteføljer. Bitcoins lave korrelation med konventionelle finansielle aktiver gør den attraktiv som beskyttelse mod makrorisici, da den finder større global accept.

I øjeblikket ligger Bitcoin-prisen på cirka 68.402,14 dollars, hvilket svarer til en stigning på 8,96 % i løbet af de sidste syv dage, og markedet befinder sig i en konsolideringsfase.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button