BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til næsten 70.000 dollars – højeste niveau i tre måneder

Bitcoin stiger til næsten 70.000 dollar

Frankfurt (dpa-AFX) – Bitcoin er steget til næsten 70.000 dollar i starten af den nye handelsuge, hvilket er det højeste niveau i næsten tre måneder. Den ældste og mest kendte digitale valuta blev handlet til 69.487 dollar på handelspladsen Bitstamp i løbet af natten, hvilket er det højeste niveau siden slutningen af juli. Senere på dagen faldt prisen dog til omkring 68.000 dollar. Efter finansmarkedets turbulens i starten af august faldt Bitcoin til mindre end 50.000 dollar. Siden starten af september er kursen dog steget. Bitcoin er igen nærmer sig rekordniveauet, som blev nået i marts på knap 74.000 dollar.

Spekulationer om Trumps valgsejr driver kursen op

De seneste kursstigninger inden for kryptovalutaer er blevet begrundet med spekulationer om en sejr til Donald Trump ved de kommende præsidentvalg i USA. Den republikanske kandidat anses for at være tilhænger af kryptovalutaer. “Rundt to uger før USA-valget satser investorer stadig på en sejr til Trump og på en fremtid med krypto i USA,” sagde analytiker Timo Enden fra Emden Research.

Privatanlæggere hopper også med på vognen

Efter hans vurdering er private investorer sandsynligvis blevet mere opmærksomme på prisstigningen. Dette har kunnet give den seneste kursrally “ekstra momentum”. “Det er af stor betydning at erobre den psykologiske grænse på 70.000 dollar for at kunne bekræfte opadgående trend,” sagde analytikeren.

Advarsler om store kursudsving

Eksperter advarer dog om store kursudsving, som Bitcoin ofte oplever, og som generelt gør kryptovalutaer til en særlig risikofyldt investeringsform.

Top  Kendt start-up i den blomstrende Web3-scene i hovedstaden samler en høj sum penge ind

Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button