Analyse

DYDX-Kurs stieg um 32 Prozent – Investoren sichern Gewinne und Kursprognose analysiert

Den seneste DYDX-kursopsving på 32% søndag blev drevet af entusiasmen omkring dYdX Day i Dubai og tiltrak opmærksomhed fra investorer. Men dette stærke prisstigning er måske ikke begyndelsen på en langvarig opadgående trend. Der kan opstå udfordringer, da profit tagning kan påvirke markedet.

DYDX-Investorer sikrer langsomt gevinster

Investorer er begyndt at sikre deres gevinster efter den seneste kursstigning. Realiserede gevinster har nået et syv-måneders højdepunkt, hvilket kan indikere en bølge af profit tagning. Dette kan føre til en midlertidig nedgang i markedet, da salgspresset stiger.

Markedsstemningen ser bearish ud, da flere investorer tager deres gevinster. Dette salgspress kan påvirke kryptokurrencyen negativt, især hvis flere handlende begynder at tømme deres beholdninger. Denne tendens antyder, at det seneste momentum kan aftage, hvilket kan føre til yderligere markeds korrektioner.

Teknisk vurdering af DYDX

Dydx’s momentum ser skrøbeligt ud teknisk set. Den Relative Strength Index (RSI), en vigtig indikator for overkøbte og oversolgte forhold, er i øjeblikket i den overkøbte zone. Dette tyder som regel på en kommende pris korrektion, da kursen tidligere har oplevet et fald, når RSI har nået denne zone.

Med de høje RSI-værdier kan man forvente en lignende reaktion denne gang. Hvis de overkøbte forhold fortsætter uden en stærk katalysator, der driver priserne højere, kan DYDX stå over for øget salgspress, hvilket kan føre til prisfald.

Kursprognose: Fokus på at undgå tab

Efter en stigning på 32% søndag ligger DYDX-kursen lige under det vigtige modstandsniveau på 1,33 USD. I dag faldt aktivet med seks procent primært på grund af profit tagningen. Dette fald antyder, at den seneste stigning for øjeblikket kan have nået sit højdepunkt.

Top  Bitcoin og Ethereum prisprognose: Kan priserne fortsætte med at stige?

Med de nuværende faktorer kan DYDX fortsætte med at være under bearish pres. Altcoin’en kan risikere at bryde støtteniveauet ved 1,16 USD, hvilket er afgørende. Hvis dette sker, vil den næste betydelige støtte være ved 0,91 USD, hvilket kan føre til en større nedgang og udslette de seneste gevinster.

Hvis DYDX formår at holde støtteniveauet på 1,16 USD, kan det bevare nogle af de seneste gevinster. En vellykket genopretning vil give mønten en chance for at bryde modstandsniveauet på 1,33 USD og muligvis afvæbne det bearish syn.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button