BitcoinKrypto News

Michael Saylors kontroversielle Meinungsskifte: Bitcoin bei Banken statt Selbstverwahrung?

I et nyligt interview med finansmarktreporter Madison Reidy kom Michael Saylor, CEO for MicroStrategy, under beskydning for at promovere Bitcoin forvaring gennem “Too Big to Fail” banker i stedet for selvforvaring, som han tidligere havde støttet.

Saylors kontroversielle udtalelse udløser modreaktioner

Saylor argumenterede for, at Bitcoin-ejere ikke ville have noget at tabe ved at overføre deres BTC, der i øjeblikket er prissat til $67.515, til store finansinstitutter. Dette står i skarp kontrast til hans tidligere opbakning til selvforvaringsløsninger.

På spørgsmålet om muligheden for statsligt sanktionerede beslaglæggelser af Bitcoin – lignende den lov, der forbyder besiddelse af guld i 1933 – afviste Saylor sådanne bekymringer og kaldte enhver bekymret person for en “paranoid kryptoanarkist”. Han hævdede, at dette var et myte og udtryk, der poppede op gentagne gange.

I stedet for at stole på hardware-wallets foreslog Saylor, at det var sikrere at stole på “too big to fail” banker, som han mente var designet til at forvalte finansielle aktiver.

Reaktioner i Bitcoin-samfundet

Saylors tydelige skift væk fra støtten til selvforvaring blev ikke godt modtaget af mange i Bitcoin-samfundet. Det blev set som en nedgradering af Bitcoins mission som en alternativ valuta og et forsøg på at gøre den til en investeringsfavoritsten.

Simon Dixon, en tidligere Bitcoin-ekspert, spekulerede i, at Saylors nye holdning underminerede betydningen af selvforvaring og var muligvis ikke i tråd med MicroStrategys langsigtede mål om at blive en Bitcoin-bank, der tilbyder sikrede lån.

John Carvalho, CEO for Bitcoin-betalingsvirksomheden Synonym, kritiserede også Saylors holdningsændring og stillede spørgsmålstegn ved betydningen af hans tidligere udsagn om, at “Bitcoin er håb” for alle, samtidig med at han afviste selvforvaringsfortalernes bekymringer som ren paranoia.

Top  Qatar's Sovereign Wealth Fund May Buy $500B in Bitcoin: Is This the Catalyst for BTC to Reach $100,000?

Saylors udtalelser rettet mod institutionelle kunder

Efter FTX’s kollaps i november 2022 understregede Saylor vigtigheden af selvforvaltning af Bitcoin for at forhindre, at magtfulde depotbanker misbrugte deres indflydelse:

“I systemer, hvor der ikke er selvforvaltning, akkumulerer administratorerne for meget magt og kan derefter misbruge denne magt.”
– Michael Saylor

Selvom nogle kritiserede Saylors nye synspunkter, påpegede Julian Figueroa, grundlægger og moderator af “Get Based”, at Saylors udtalelser var rettet mod institutionelle kunder snarere end enkeltpersoner. Han nævnte, at små virksomheder kunne bruge hardware-wallets, mens større organisationer havde brug for Bitcoin-banker.

Mitchell Askew,

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button