BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETFs strømmer med milliarder af dollars: Kan markedet bryde ud i en ny bull run?

Bitcoin i stærk stigning: ETFs og hashrate når nye højder

Bitcoin har i løbet af de seneste syv dage oplevet en betydelig stigning i ETF’er, hvilket har drevet prisen tæt på 70.000 dollars. Dette har været en stærk periode for ETF’er, da der dagligt er strømmet mindst 250 millioner dollars ind. Samlet har mere end 2,6 milliarder dollars fundet vej til Bitcoin.

På trods af nogle udstrømninger i løbet af året, er Bitcoin-ETF’er stadig en succeshistorie, da de vokser med en hidtil uset hastighed og ligger i toppen, når det kommer til tilstrømning af midler.

Men dette er ikke det eneste, der påvirker den førende kryptocurrency. Dataene fra Bitcoin-netværket indikerer fortsat vækst.

Hashrate når All-Time High

Bitcoin’s hashrate er steget til et nyt højdepunkt på 791,62 millioner TH/s. Dette tal er vigtigt, da det giver indsigt i, hvordan minedriftssektoren klarer sig. Det ser ud til, at denne del af branchen fortsætter sin vækst, selvom mange virksomheder led store tilbageslag i bjørnemarkedet fra 2022 til 2023.

Bitcoin er dermed ikke kun sikret af minerens ydeevne, men betragtes af mange investorer som en god investering. Virksomhederne har brug for kapital til at kunne vinde det konstante kapløb om bedre hardware og billigere strømpriser.

På grund af Bitcoins prisstigning klarer aktierne i de børsnoterede miner også godt. Marathon Digital Holdings og RIOT er to eksempler, der begge har oplevet kraftige stigninger siden begyndelsen af måneden. Hvis markedets stemning forbliver optimistisk, forventes deres succes at fortsætte.

Kan Bitcoin bryde ud bullish?

Selvom markedet modtager mange positive signaler fra forskellige kilder, har tyrene endnu ikke formået at bryde igennem 70.000 dollars. Markedet er stadig i en range, hvor bunden ligger omkring 54.872 dollars.

Top  DAX stiger med 0,6 procent - positive udsigter for handelsdagen

Det skal vise sig, om den nuværende nedadgående bevægelse er en del af en retest, eller om Bitcoin vil falde tilbage i midten af sin range. En vellykket breakout over 70.000 dollars vil tale for en bullish fortsættelse. Mange investorer ser allerede frem mod 100.000 dollars, men et mere realistisk kursmål er 82.000 dollars.

En kursrally som den, der blev set i 2021, kræver, at private investorer igen strømmer til markedet. Men indtil videre holder de sig tilbage. Væksttakten afhænger også af, om private investorer bliver grebet af feberen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button