AnalyseBitcoinEthereumRipple

Kryptomarkedet mister momentum: Bitcoin, Ethereum og Ripple kæmper mod vigtige modstande

Kryptomarkedet oplever tilbagegang efter Bitcoin’s næsten-opbrud

Siden mandag har kryptomarkedet mistet sin bullish momentum, efter at weekendens håb om Bitcoin’s prisstigning til 69.420 amerikanske dollars skabte optimisme blandt investorer. Desværre blev Bitcoin bremset af den vigtige 70.000 dollars mærke, ligesom Ethereum og Ripple også stødte på hårde modstandsniveauer.

Bitcoin’s kamp ved 70.000 dollars mærket

Bitcoin startede ugen med en stærk præstation og var tæt på at bryde 70.000 dollars mærket, men endte med et salg, der fik prisen til at falde til omkring 66.500 dollars. Tekniske indikatorer antyder, at Bitcoin stadig mister momentum og kan muligvis teste støtteniveauet på 66.000 dollars.

Ethereum viser tegn på svaghed

Ethereum har været i en nedadgående trend siden maj og fortsatte sin nedadgående bevægelse, efter at prisen faldt med næsten 7 procent til under 2.600 dollars. En fortsættelse af denne trend kan sende Ethereum ned til støtteniveauer på omkring 2.460 dollars.

Ripple afvist af vigtig teknisk modstand

Ripple formåede ikke at bryde den vigtige 200-dages EMA (Exponential Moving Average) på 0,552 dollars og oplevede derefter en nedgang på omkring 6 procent. Tekniske indikatorer antyder, at Ripple kan opleve yderligere tilbageslag, medmindre den bryder det næste modstandsniveau på 0,626 dollars.

Konklusion: Langsigtet bullish tendens for BTC, ETH & Co.

Selvom kortsigtede tendenser viser tab af momentum, fastholder den erfarne kryptoanalytiker Miles Deutscher sin tro på langsigtet bullish udvikling. Bitcoin er stadig tæt på sit all-time high og venter på det næste store gennembrud. Dermed er markedet i en god position, på trods af de aktuelle tilbageslag.

Top  Bitcoin (BTC) oplever markant genopretning i 2023: Her er tre årsager.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button