AltcoinsCardanoDogecoin

1 Million Telegram Users Create NEAR Protocol Wallets in 10 Days

Over 1 million Telegram users har skabt tegnebøger ved hjælp af Dette, tegnebogen designet til NEAR-protokollen (NEAR), på kun 10 dage.

En nylig meddelelse fra NEAR til Cryptonews.com hævder, at der allerede inden for de første 48 timer efter lanceringen blev oprettet 300.000 tegnebøger.

Virksomheden hævdede, at den store brugeradoption har skubbet Dette til at blive den hurtigst voksende Web3-app hidtil.

Tegnebogen Dette gør det muligt for Telegram-brugere nemt at oprette blockchain-aktiverede tegnebøger. Den udnytter Telegram-brugernavne som NEAR-tegnebogsadresser og eliminerer kompleksiteterne, der normalt er forbundet med tegnebogsopsætning.

Integrationen af selvbestemte tegnebøger i bredt anvendte sociale medieplatforme som Telegram kommer, samtidig med at trenden med Superapps og Everything Apps får momentum.

Telegram positionerer sig som en leder ved at tilbyde sin store brugerbase på 800 millioner den problemfri integration af kryptotegnebøger inden for sociale medieplatforme.

På samme måde sigter Elon Musk mod at transformere sin sociale medieplatform X til en “everything app”, der omfatter en lang række funktionaliteter ud over kun sociale medieopdateringer.

Som Superapps og Everything Apps fortsætter med at forme det digitale landskab, åbner muligheden for at håndtere kryptoaktiver inden for disse platforme nye muligheder for enkeltpersoner, der søger at udforske og omfavne verden af kryptovalutaer.

I en separat udvikling har kryptoexchange Kraken pålagt sine britiske brugere at verificere deres selvbestemte tegnebøger eller bekræfte ejerskab eller kontrol af selvbestemte tegnebøger, der bruges til kryptotransaktioner.

Det skal bemærkes, at den globale vedtagelse af kryptotegnebøger fortsat vokser, og Google Trends-indsigter viser, at der har været en stigning i søgninger efter ‘crypto wallet’ med mere end en fjerdedel (+27%) inden for det sidste år.

Top  Hvordan Kronos Research-hackeren hvidvaskede de stjålne midler

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button