AltcoinsCardanoDogecoin

Advarsel: Falske investeringsmuligheder i kryptovaluta – Kend tegnene på svindel

Investorer advares om potentielle forkælede krypto-svindel

Avichal Garg, medstifter af det krypto-fokuserede VC-firma Electric Capital, har advaret investorer om en potentiel skjult krypto-svindel.

Det tidlige VC-firma, der rejste 300 millioner dollars til sin tredje fond i september, er nu mål for krypto-svindlere.

Ifølge Gargs advarsel udgiver gerningsmændene sig for at være repræsentanter for Electric Capital og arrangerer møder. Derefter lokker de enkeltpersoner til at sende penge, inden de investerer, tilføjede han.

“Desværre udgiver svindlere sig for at være Electric Capital, arrangerer møder og beder folk om at sende dem penge, inden de investerer. Electric Capital vil aldrig bede dig om at sende penge, før du modtager en investering. Vi vil aldrig tage kontakt via Telegram. Vi næsten…” skrev Garg på Twitter den 27. november 2023.

“Ultimativt er dette et socialt ingeniørangreb, så svindlerne vil altid have en vinkel, de vil prøve at udnytte. Det vil sandsynligvis blive værre under næste bullemarkedets højdepunkt,” tilføjede han.

Blandt krypto-svindel bruges socialt ingeniørangreb til at opnå uauto

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Vil en godkendelse af Bitcoin Spot-ETF'er fra SEC føre til en korrektion på markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button