Altcoins

Aktivitet stiger i Solana- og Sui-Netværk mens popularitet falder – en dybdegående analyse.

Solana [SOL] og Sui Network [SUI] oplevede en positiv udvikling i det seneste kvartal med vækst på flere fronter.

Aktivitet øges

Solana og Sui Network er førende inden for månedlige wallet-transaktioner i blockchain-sektoren og har styrket deres dominans. Solana-netværket havde daglige transaktioner på ca. 31 millioner, mens Sui-netværket så en nedgang med kun 7 millioner transaktioner. Antallet af daglige aktive adresser var også lavere, med 1,5 millioner i Solana-netværket og 918.000 i Sui-netværket. Desuden faldt DEX-volumen for begge netværk, med Solana fra 3,8 milliarder dollars til 549 millioner dollars og Sui fra 151 millioner dollars til 18,9 millioner dollars.

Stabil TVL og prisudvikling

På trods af faldende aktivitet holdt Total Value Locked (TVL) sig stabilt for begge netværk, med Solana omkring 4,8 milliarder dollars og Sui omkring 707 millioner dollars. Der blev observeret en korrelation mellem prisudviklingen af SOL og SUI indtil begyndelsen af maj, hvor en diskrepans opstod. SOLs pris steg fra $126 til $171, mens SUIs pris faldt fra $1.410 til $1.047.

En kig på den sociale aktivitet

Begge netværk oplevede et fald i popularitet inden for de sociale medier. Analyser af data fra Santiment viste, at det sociale volumen faldt for begge tokens, hvilket betød færre kommentarer. Der var dog en markant forskel i den vægtede stemning omkring de to tokens. Den vægtede stemning for Sui-netværket faldt markant, mens Solana nød en positiv stigning i stemningen omkring tokenet.

I alt tyder det på, at Solana og Sui Network har haft en positiv udvikling på flere områder, selvom der har været fald i visse sociale aktiviteter og transaktionsvolumener.

Top  Nyt strategisk partnerskab mellem Merit Circle DAO og Immutable sætter skub i web3 gaming-økosystemet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button