Altcoins

Alameda Research og FTX, to kryptofirmaer i konkurs, flytter $10 millioner i kryptovaluta til børskonti og rejser spørgsmål.

Wallets knyttet til konkurs crypto-firmaerne Alameda Research og FTX har flyttet over $10 millioner værdi af kryptovaluta til en enkelt wallet-adresse, som derefter har indsat midlerne på børs-depositumskonti.

Ifølge data fra Spot On Chain blev der den 25. oktober overført $10 millioner værdi af krypto til en enkelt wallet-adresse i løbet af fem timer fra den 24. oktober til den 25. oktober. Disse midler blev derefter indsat på Coinbase, Binance og Wintermute.

Denne bevægelse af midlerne har udløst spekulationer om, at det kan være begyndelsen på et forestående salg af aktiver som led i børsens konkursbehandling. Virksomheden er i gang med at likvidere nogle af sine aktiver for at betale kreditorerne tilbage, en handling der er udløst af retssagen mod FTX-stifteren Sam Bankman-Fried i en amerikansk domstol.

Disse overførsler kommer fra tre adresser, der er forbundet med FTX og Alameda, som også ejes af FTX, og de har flyttet $10 millioner værdi af digitale aktiver fra Solana-netværket til Ethereum.

Ifølge data fra Spot on Chain overførte en adresse, der er identificeret som tilhørende FTX, 2.904 Ether, der på det tidspunkt var over $5,14 millioner, til den centrale adresse kl. 20:18 UTC den 24. oktober.

Et par minutter efter at have modtaget de 2.904 ETH-tokens sendte adressen 1.000 ETH til en Coinbase-adresse og 1.904 ETH-tokens til en Binance-depositumadresse på Wintermute. Dette repræsenterede den første række af transaktioner.

Niogtredive minutter senere sendte en wallet, der er identificeret som tilhørende Alameda Research, tokens for $3,16 millioner til denne adresse, herunder 198.807 Chainlink (LINK) og 11.974 Aave (AAVE).

Top  Milliardenschwerer Investor Ryan Cohen wird neuer CEO von GameStop: Hat dies Auswirkungen auf Dogecoin?

Omkring kl. 2:00 UTC den 25. oktober flyttede en FTX cold wallet 1.341 Maker (MKR), der var $2,09 millioner værd, til samme adresse.

I løbet af de næste fem timer blev yderligere $5 millioner værdi af krypto sendt til denne adresse af FTX- og Alameda-wallets, herunder noget COMP.

Ifølge data fra Spot on Chain blev der i alt sendt $10.362.403 af krypto til børsens depositumadresser i denne periode.

Den konkursramte børs, der tidligere blev ledet af Sam Bankman-Fried, har siden sin sammenbrud i 2022 haft flere udfordringer med regulering og et tvivlsomt omdømme.

Den 24. august foreslog FTX en plan om at udnævne Mike Novogratz’s Galaxy Digital Capital Management som investeringschef med ansvar for salget og administrationen af de inddrevne kryptoaktiver.

I en høring den 12. april afslørede FTX, at de havde inddrevet ca. $7,3 milliarder i likvide aktiver, hvoraf $4,8 milliarder var aktiver inddrevet inden november 2022. Ifølge dokumenter fremsat i høringen havde FTX i alt $4,3 milliarder i kryptoaktiver til rådighed for panthaveres inddrivelse til markedspriser pr. 12. april.

Den 13. september godkendte en konkursret i Delaware en plan om at likvidere kryptoaktiver for $3,4 milliarder, som FTX og Alameda Research havde.

Meddelelsen har rejst bekymringer for, at salg af så store mængder kryptovaluta kan udløse et markedskrasch. Ikke desto mindre har eksperter påpeget, at den gradvise og trinvise tilgang til denne likvidation bør være med til at afbøde dens indvirkning på markedet.

Disse nyeste overførsler er en del af en række pengeoverførsler foretaget af FTX-wallets siden virksomheden begærede sig konkurs. I en tidligere udvikling i begyndelsen af oktober stakede gruppen for over $150 millioner værdi af ether (ETH) og Solana’s SOL-tokens og havde potentiale til at tjene afkast på op til 8% på disse beholdninger.

Top  CoinGecko API revolutionerer tilgængeligheden af realtidsdata for blockchain-projekter

Disse transaktioner falder sammen med den 12. dag af Sam Bankman-Frieds retssag, der omhandler bedragerirelaterede anklager i en føderal retssag i Manhattan.

Retssagen har afsløret flere afsløringer, primært baseret på vidneudsagn fra Bankman-Frieds tidligere medarbejdere, herunder Caroline Ellison, tidligere CEO for Alameda.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button